Володимир Маханьков: Контролювали гру та заслужено перемогли

Володимир Маханьков: Контролювали гру та заслужено перемогли}

Воротар криворізького «Кривбасу» Володимир Маханьков розповів про першу перемогу на іспанському зимовому зборі над польським «Пʼястом» - 2:0.

- Володимире, ти вийшов на другий тайм. Як оціниш дії партнерів у першому спарингу?

- Вітаю усіх зі звитягою. Дуже добре, що вдалось у премʼєрному матчі року перемогти, це дуже важливо для нас. Ми дуже плідно попрацювали на першому тижні в Іспанії та продовжуємо плідно працювати. Задоволені, що перемогли. Звичайно, є й помилки, будемо їх розбирати. Усі отримали рівноцінне навантаження, це теж дуже важливо на зборах.

І у першому, і у другому таймах намагались відпрацювати на максимумі, хоча й граємо на фоні навантажень. Рахую, що дуже добре вийшли на другий тайм: мотивовані, заряджені. Забили два «швидких» голи. У подальшому десь моментами віддавали ініціативу, але в цілому «Кривбас» контролював гру і заслужено переміг.

- Ти вже сказав: команда грала на фоні навантажень. Це давалось взнаки?

- Останні дні нас готували до цієї гри. Це збори: важка праця, кожен день по два тренування. Але ми – професіонали, звикли до цього. Розуміємо важливість зборів. Звичайно, навантаження відчуваються. Дуже добре в таких матчах проявляти характер та перемагати. А ми прагнемо вигравати у кожній зустрічі. Є що проаналізувати та готуємось далі.

- Деякі хлопці грали не на своїх звичних позиціях. Тренери до цього готували?

- Як бачите, усі молодці, універсальні. Блізніченко після перерви вийшов крайнім захисником, але, не дивлячись на це, прийняв активну участь у голах. Саме з його флангу починались гольові атаки. Так, деякі гравці не змогли прийняти участь в матчі, але у нас, на щастя, є ким їх замінити. Все добре, хлопці молодці, зіграли надійно.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru