Володимир Маханьков: Вернидуб у нашому футболі - Людина з великої літери

Володимир Маханьков: Вернидуб у нашому футболі - Людина з великої літери}

Новачок криворізького «Кривбасу», 25-річний воротар Володимир Маханьков дав перше інтервʼю у якості футболіста червоно-білих.

Маханьков - про перехід у «Кривбас»

- Я готувався до сезону у своєму попередньому клубі - «Колосі» із Ковалівки. Паралельно мій агент підшукував варіанти, щоб я міг мати більше ігрової практики. Одного вечора він зателефонував і сказав, що є зацікавленість з боку «Кривбасу». Після цього зі мною зв’язався генеральний директор Володимир Баєнко - і дуже швидко всі організаційні питання було вирішено. Перехід до «Кривбасу» - новий виклик для мене. Дуже щасливий, що мені випав шанс приєднатися до цієї родини і грати за криворізький клуб.

Про новий клуб і тренерів

- Багато дивився, як грали червоно-білі. Звичайно, слідкував за роботою Юрія Миколайовича Вернидуба та його тренерського штабу. Вернидуб у нашому футболі - Людина з великої літери. Дуже приємно, що я опинився саме тут. «Кривбас» має чудову інфраструктуру. Видно, що клуб розвивається: є чудові поля, сучасна база. Все це дійсно мене вразило. Умови дуже подобаються. Хочеться працювати і приносити користь криворізькому клубу!

Про конкуренцію на воротарській позиції

- З Андрієм Кліщуком ми перетиналися раніше. Він трохи досвідченіший, ніж Богдан Хома, з яким ми тільки нещодавно познайомились. Це чудові хлопці, дуже приємно з ними працювати під керівництвом тренера воротарів Тараса Гребенюка. Тут мене прийняли добре, працюю в своє задоволення і тільки радий серйозній конкуренції.

Про місто, яке стане новою домівкою

- Кривий Ріг заслуговує на єврокубки, «Кривбас» здатен досягти найвищих цілей. Звичайно, через деякий час зможу познайомитись з містом краще. Велика гордість для мене бути тут! Це великий виклик: перебування у Залізному серці України - річ, яка дуже надихає.  

Про найзаповітніші мрії

- Дуже сподіваюся потрапити до лав національної збірної України. Вірю, що мрія здійсниться. Буду старанно працювати, щоби отримати виклик саме як гравець «Кривбасу». Хочеться досягати нових висот у кар’єрі. Розраховую, що «Кривбас» допоможе мені, а я допоможу клубу.

Про ЗСУ і майбутню Перемогу

- Всі футболісти дуже вдячні нашим Збройним силам України, які дають нам можливість працювати, жити й приносити радість вболівальникам. Кожне тренування, кожна гра дарують усвідомлення, що це все - завдяки нашим воїнам. В свою чергу, ми теж стараємося підтримувати моральний дух наших бійців, адже серед них є багато вболівальників, ультрас.

Знаю, що багато хто з фанатів «Кривбасу» й інших команд зараз боронить Батьківщину на фронті. Ми їм безмежно вдячні, думаємо про них кожного дня і намагаємось допомагати всім, чим можемо. Впевнений, наша головна перемога - попереду, і вже невдовзі ми всі будемо жити під мирним українським небом.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru