Володимир Мулик: Будемо продовжувати працювати над реалізацією

Володимир Мулик: Будемо продовжувати працювати над реалізацією}

Післяматчеві коментарі гри 22 туру юнацького чемпіонату України УПЛ «Кривбас» U-19 – «Чорноморець» U-19 – 0:2.

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Суперник хороший нам протистояв, але, я б сказав, що ми грали непогано й не реалізували багато моментів. На жаль, не вийшло тільки забити. Треба продовжувати працювати над реалізацією моментів та над собою у подальшому. Попереду дуже багато роботи. Трагедії не робимо, але прикро, що сьогодні без очок.

Віталій Владиславович був засмучений у роздягальні, та й усі засмучені. Тренер вказав на основні помилки. Сказав, що треба піднімати голови та працювати. Ми справді грали непогано, моментів було багато, могли забити, але боялися, ось в чому причина найголовніша, певно. Потрібно прибирати страх, з цього починати.

Анатолій Діденко, старший тренер ФК «Чорноморець» U-19:

- По грі: ми розбирали гру «Кривбасу» U-19 і те, як вони втратили перемогу в матчі проти «Минаю» U-19, тому я хлопців попередив, що за рахунку 2:0 все одно потрібно налаштовуватись грати до фінального свистка. Могли пропустити, могли забити, але наша майстерність на сьогодні залишає бажати кращого. Тому проблеми є: наприклад, коли центральний захисник щось почав вигадувати.

Коли починають захисники вигадувати, відповідно, суперник створює моменти біля наших воріт. Ви ж бачите, ми внизу турнірної таблиці, втратили купу очок. Знову ж таки, з Полтавою результат був нічийний, але примудрилися програти, тому дуже важливими є сьогодні ці три очки.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru