Володимир Вілівальд: Мрію дебютувати у головній команді "Кривбасу"

Володимир Вілівальд: Мрію дебютувати у головній команді "Кривбасу"}

Продовжуємо серію публікацій інтервʼю учасниць популярного проекту КАСТИНГ від медіа-відділу нашого Клубу з представниками червоно-білої родини «Кривбас». Капітан «Кривбасу» U-19, захисник Володимир Вілівальд відповів на питання Юлії Полякової. Найактуальніші моменти бесіди до вашої уваги.

- Щодо твоїх перших кроків у футболі. В 12 років ти переїхав до Дніпра. Розкажи трохи більше про цей період, яким він був?

- Я переїхав до чужого міста один і поруч нікого не було. Батьки залишились у рідному місті, але вони мене підтримували. Я був постійно на зв’язку із ними. Мені, звісно, не вистачало батьків і родини, але я мотивував себе тим, що хочу грати у футбол. Пообіцяв батькові та брату, що стану професійним футболістом і вони мною пишатимуться.

- Є інформація, що твій брат також займався футболом. Чи так це?

- Батько жив футболом, але для нього це було лише хобі. А от брат також мав можливість стати професійним футболістом, але отримав травму. І я відчув, що саме я повинен за всіх нас, нашу родину, здійснити цю мрію. Брав приклад з батька та брата, це мене мотивувало і я хотів довести, що зможу за них сказати своє слово у професійному футболі.

- У 2020-2021 роках ти повертаєшся до свого рідного міста. Тоді у тебе не було команди. Чи не було сумнівів щодо подальшої карʼєри?

- У мене було багато можливостей проявити себе у різних клубах, але на той момент, дійсно, залишився без команди. Так, були думки, що, можливо прийдеться завʼязати з футболом, адже на цьому етапі виходило не все. Я розмовляв з батьками і вони в мене спитали, чи дійсно я впевнений в собі, що буду грати у футбол. Відповів, що так, впевнений в собі та обовʼязково отримаю свій шанс. Згодом я мав можливість поїхати у два клуби на перегляд. І зробив правильний вибір – приїхав саме у Кривий Ріг у наш Клуб, «Кривбас».

- Наскільки відчуваєш підтримку головного тренера «Кривбасу» Юрія Вернидуба?

- Звісно, вона дуже відчувається. І, впершу чергу, хочу подякувати йому за те, що він вірить в мене. Я все це відчуваю і роблю від себе максимум, щоб грати у головній команді Клубу. Вважаю, «Кривбас» - найсильніший в УПЛ. Моя мрія - дебютувати в першій команді.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru