Володимир Вілівальд: Вдома зобовʼязані були брати три очки

Володимир Вілівальд: Вдома зобовʼязані були брати три очки}

Коментарі після матчу 10 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 – «Чорноморець» U-19 – 2:0. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Важкий матч видався для моєї команди, але я вдячний хлопцям за те, що вони дотерпіли і не віддали перемогу, яку ми так довго чекали. До цього було чотири нічиї, ми з хлопцями вже розмовляли на цю тему, вони дуже хотіли перемогти. Скоріш за все це бажання і вплинуло на те, що не було тієї якості гри, яку б ми хотіли. Ми збилися під гру «Чорноморця», багато робили вертикальних передач, був сильний вітер ще в першому таймі, ми це розуміли. У другому таймі хотіли вже грати більш комбінаційно, створиои багато моментів біля воріт «Чорноморця», але у нас щось не виходило щодо якості гри.

Зв`язую це лише з тим, що у хлопців було велике бажання перемогти. Якщо б Кілєвий забив той м`яч в порожні ворота, думаю, у другому таймі зовсім по-іншому би грали. Були також моменти, які нам не підвладні – це дві заміни, ми їх не планували. Хлопці попросили, тому що в них були мікротравми, у Газазяна та Мулика. Тому це також вплинуло, ви ж знаєте, що дрібниць у футболі не буває. Рухаємось далі, будемо готуватись до «Металіста 1925» U-19. Також гра буде не з простих, вже відчуваю це. Тому що суперник десь там поруч у турнірній таблиці, усі будуть битися за шість залікових балів.

Володимир Вілівальд, центральний захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра однозначно була важка, суперник був дуже вмотивований, адже займає останнє місце у турнірній таблиці. Дали нам бій. Ми теж мотивувалися, вже набридло грати внічию, тому вдома зобовʼязані були брати три очки. І брати верх у грі. Я забив два м’ячі, але, на мою думку, це легкі м’ячі.

Я підійшов до виконання пенальті, забив перший і другий м’ячі, мені не було важко це зробити. Настрій дуже позитивний, що перемогли, але ми провели не найкращий наш матч, що ми перед цим грали з «Рухом» - дуже добре виглядали, тому з «Чорноморцем» всі очікували більшого від нас. Головне, що є три очки і рухаємось далі. Далі - «Металіст 1925» ми налаштовуємось, готуємось – буде бій.  

Ілля Вдовиченко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Матч був не дуже важкий, але ми на нього дуже серйозно налаштовувались. Суперник, незважаючи на те, що був на останньому місці, нелегкий. Знали, що буде непросто. Другий тайм пройшов набагато краще, тому що було багато моментів. Перший тайм ми спочатку трішки не увійшли в гру, але витягнули до кінця, заробили пенальті – забили, другий тайм такий самий. Вся команда дуже задоволена.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru