Володимир Якімець: Підтримка президента клубу завжди нам допомагає

Володимир Якімець: Підтримка президента клубу завжди нам допомагає}

Захисник «Кривбасу» Володимир Якімець розповів про першу частину сезону УПЛ, за підсумками якого червоно-білі зайняли восьме місце. Сам крайній захисник зіграв за криворіжців 14 матчів, у 12 з яких виходивши з перших хвилин.

- Володимире, як можна охарактеризувати перше коло для «Кривбасу»?

- Початок сезону виявився для нас гіркуватий. Але на те були причини: формується нова команда. А от в останніх матчах року «Кривбас» розігрався та видав непоганий результат. Тож у відпустку пішли в цілому з хорошим настроєм.

Завдяки нашим хлопцям, нашим бійцям ЗСУ, серед яких є ультрас «Кривбасу», можемо займатись улюбленою справою. Тому хочу щиро подякувати їм за те, що вони роблять для України, захищають нашу неньку від рашистів, низький вам уклін. Ви – наші Герої.

- Чи встиг вже повністю звикнути до команди, адже перейшов до нас напередодні старту сезону?

- Жодних проблем. Це не перший мій перехід до нового клубу, тому все добре. До того ж, «Кривбас» прийняв дуже добре, за що я вдячний усьому колективу. Зі всіма хлопцями дружимо, все класно.

- У президента «Кривбасу» Костянтина Караманіца є традиція - заходити до роздягальні після кожної гри. Як ви до цього ставитесь?

- Це насправді дуже круто, ми всі єдині в клубі. Підтримка Костянтина Федоровича завжди допомагає нам у психологічному плані. «Кривбас» - це одна велика родина. Родина «Кривбас».

- Чи раніше бував у Кривому Розі та як тобі наше місто?

- Це мій перший візит до Кривого Рогу. Якщо чесно, не встиг погуляти містом. Після тренувань здебільшого віддаю перевагу відпочинку на базі.

- Більшість матчів сезону ти відіграв на правому фланзі захисту, але в останньому матчі в Одесі - на лівому. Як себе почуваєш на цій позиції?

- Це не було проблемою. Готовий зіграти на будь-якій позиції, де скаже тренер. До того ж, на старті чемпіонату я вже грав зліва. Й до переходу у «Кривбас» грав здебільшого лівого латераля, тому все добре.

- Який матч у сезоні був особисто для тебе найскладнішим?

- Насправді всі суперники наразі дуже хороші. Тому кожен тур по-своєму складний. Не хотів би виділяти якийсь окремий матч. Усі суперники серйозного рівня.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru