Володимир Якімець: У "Кривбасу" є всі умови для прогресу футболіста

Володимир Якімець: У "Кривбасу" є всі умови для прогресу футболіста}

Новачок криворізького «Кривбасу», захисник Володимир Якімець дав перше інтервʼю у статусі гравця червоно-білих.

- Володимире, вітаємо у «Кривбасі»! Чи виявився цей перехід несподіваним для тебе?

- Насамперед, дякую! Перемовини велись швидко. Були деякі коменти, коли обидві сторони не могли певний час домовитись по трансферу. Зараз я – гравець «Кривбасу». Все добре, отже ми рухаємось далі.

- Переїзд зі Львову до Кривого Рогу – це не тільки дальній переїзд, а й відповідальне рішення.

- «Кривбас» - крок вперед у моїй карʼєрі. Криворізька команда - з амбіціями. Хороший колектив, плюс сильні футболісти у складі на чолі з авторитетним головним тренером. Усі ці фактори однозначно плюс моєму розвитку як гравцю. Задоволений, що став футболістом «Кривбасу».

- У тебе цікава карʼєра: ти грав у молодіжних командах «Шахтаря», потім перейшов до «Карпат». Зараз тобі 24 роки, золотий вік футболіста. Можливо, саме «Кривбас» - знакова історія для тебе?

- Поживемо – побачимо. Це футбольне життя. Ніколи не знаєш, як усе може повернутись. Надійшла пропозиція, на яку я з радістю відгукнувся. Хотів перейти до «Кривбасу», тому радий, що все вийшло. Дуже хочу допомогти партнерам по команді як у тренувальному процесі, так й у матчах чемпіонату.

- Ти захищав кольори різних вікових категорій збірної України. Чи є мрія, граючи у «Кривбасі», отримати виклик до головної команди країни? 

- Це мрія кожного українського гравця – грати за національну збірну України. Якщо вдасться це зробити, значить я зацікавив тренерів збірної й добився певного прогресу на футбольному полі.

- Які певні враження від нового колективу? Ми побачили, що у традиційному вітальному коридорі тобі там настукали добряче. Можливо, то був конкурент по позиції, якщо не помиляюсь?

- (посміхається) Це просто після довгої дороги на поїзді вони мені розім’яли спину. Щоб мені вже ввечері не довелось йти до нашого масажиста.

- Твоє перше тренування у «Кривбасі» - що встиг побачити?

- У «Кривбасу» дуже хороша база, все сподобалось. Є все для футбольного розвитку, для подальшого прогресу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru