Володимир Єфімако: Це лише початок, продовжуємо будувати команду

Володимир Єфімако: Це лише початок, продовжуємо будувати команду}

Старший тренер жіночого «Кривбасу» Володимир Єфімако та футболістки Інна Глущенко й Віолета Тян після дебютного матчу у Вищій лізі ЧУ проти «Восходу» - 1:1 прокоментували гру.

Володимир Єфімако, старший тренер жіночого ФК «Кривбас»:

- Хочу сказати спасибі керівництву ФК «Кривбас», зокрема віцепрезиденту Артему Гагаріну, які дозволили нам продовжити виступати у Вищій лізі. Ми зберегли той кістяк, який був не один рік у Миколаєві. У оновленому складі розвиваємося та вдосконалюємося.

- Що вийшло, а що можливо не вдалося реалізувати «Кривбасу» у першій грі сезону?

- Зрозуміло, що суперник нам протистояв досвідчений. Також слід сказати, що по віку більшість гравчинь «Восходу» старші за наших футболісток. Але я вважаю, що ми не в одному моменті гри не поступилися, а в деяких взагалі були кращі. Це лише початок, ми продовжуємо будувати та розвивати команду.

- Чи позитивний такий результат матчу для жіночого «Кривбасу»?

- Я вважаю, що на виїзді це непоганий результат, але у майбутньому будемо прагнути до перемог.

- Як ви оцінюєте фізичну підготовку наших футболісток?

- Сьогодні ми не поступилися у фізичному плані супернику. Навіть у деяких моментах були кращі, тому що були створені умови для відповідної підготовки.

Віолета Тян, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Хочу сказати велике дякую команді, тренерському штабу та вболівальникам за підтримку. Щодо гри, то був відкритий футбол, багато атак. Не все реалізовано, але хороші моменти були.

- Рахунок 1:1 з «Восходом» на виїзді для «Кривбасу» - позитивний результат?

- Оскільки це перша гра, багато нових гравчинь, легіонерів, тому я вважаю, що це хороший результат і він показовий для нас. Це була перша офіційна гра у такому складі.

- Що в перерві говорила головна Аліна Стеценко після забитого голу у наші ворота?

- Не було сумніву, що ми заб'ємо гол у другому таймі. Була підтримка, всі знали, що ми заб'ємо, тому це сталося.

- Чи змінювали тактично гру у перерві після першого тайму?

- Позиції змінювали, але тактику ні. Тобто були пертурбації по гравцям, заміни. Наприклад, я вийшла трохи вище, а замість мене вийшла інша футболістка. А тактика була така сама.

- Які позитивні цілі вдалося реалізувати команді?

- Грали у відкритий футбол, це сподобалося. Намагалися зв'язувати передачі у центрі, атакували через фланги. Так, були моменти, коли могли забити та перемогти, але не вдалося. Над цим будемо працювати.

Інна Глущенко, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Я вважаю, що непогано дебютували у Вищій лізі. Гра була складна саме емоційно. У деяких моментах не вистачало реалізації. Але була подача з кутового і Думітріці Прісекарь вдалося забити у ближній кут. І це був наш порятунок. Але далі - більше. Вперед Кривий Ріг!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru