Володимир Єфімако: Чекаємо більшого від гравчинь, які виходять на заміну

Володимир Єфімако: Чекаємо більшого від гравчинь, які виходять на заміну}

Коментарі після матчу 10 туру чемпіонату України у Вищій лізі ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Маріуполь» - 8:2.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Хочеться відзначити суперника. Вони у таких складних умовах приймають участь у першості, грають з великим бажанням… По нашій команді можу сказати: ми добре налаштувалися, добре для нас розвивався хід гри.

Трішки більшого ми чекаємо від гравчинь, які виходять на заміну. Наприкінці матчу ми втратили концентрацію та пропустили два зовсім необов’язкових м’ячі. У нас попереду ще один матч, заключна гра першого кола – будемо налаштовуватися.

Каріна Кулаковська, головна тренерка ЖФК «Маріуполь»:

- Дякуємо нашим ЗСу, які боронять нашу країну і дозволяють нам проводити чемпіонат України. Дуже хочемо, аби наступний матч з «Кривбасом» ми вже зіграли вдома – у Маріуполі!

Сьогоднішня гра була складна, але цікава. Кожного матчу у нас додаються якісь проблеми, травмовані... Сьогодні в нас на заміні була лише одна футболістка. Дівчата великі молодці! Дуже їм дякую! Я готова була кожну у роздягальні розцілувати. Холодно, втомлені, але щось намагаються зробити, грати, навіть забивають. Не вистачало наших травмованих гравчинь. Їм скорішого одужання! Чекаємо їх повернення!

Ольга Бойченко, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Перше коло чемпіонату підходить до завершення. Ми зіграли матч з хорошим суперником. Хочеться подякувати усім дівчатам за цей поєдинок. Наступний поєдинок ми зіграємо у Кривому Розі. Для мене це взагалі буде перший візит до цього міста, тож сподіваємося на гарний результат і красивий футбол.

Ірина Кочнєва, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Дівчата показали хороший футбол. Все, про що говорив тренер на установці, виконувалося. Майже все виходило та якби не було помилок - футбол не був би таким цікавим!

Я дуже щаслива повернутися на поле після двомісячної перерви. Це був тяжкий період для мене. Наразі все добре, я майже повністю відновилася проте грати наповну змогу вже тільки наступного року, але я рада, що сьогодні мені вдалося вийти на двадцять хвилин.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru