Володимир Єфімако: Дівчата хвилювались перед першою грою

Володимир Єфімако: Дівчата хвилювались перед першою грою}

Після матчу 12 туру Вищої ліги ЧУ після жінок ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Дніпро-1» тренери та футболісти команд поспілкувались з журналістами пресслужби криворізького клубу.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- По-перше, хочу подякувати ЗСУ за те, що ми маємо можливість у цей тяжкий час грати. По-друге, хочу подякувати вболівальникам, які прийшли підтримати нас. Дівчата хвилювались перед першою грою. Десь це перейшло у нервозність. Ми не реалізували багато гольових моментів, багато чого не виходило. Але це лише початок. Ми зробимо правильні висновки і наступна гра буде кращою.

Олена Кудзієва, головна тренерка ЖФК «Дніпро-1»:

- «Кривбас» - лідер чемпіонату. Ми розуміли, що нам буде нелегко. Наразі на клуб «Дніпро-1» накладено санкції УЄФА, через що ми не змогли заявити одразу п'ятьох нових гравчинь. Тож ми готували один склад, а буквально за день дізналися, що не зможемо задіяти цілу низку футболісток. Звичайно, це не входило у наші плани і наклало відбиток на нашому виступі.

В іншому випадку матч був би куди цікавіше. При цьому ми непогано розпочали зустріч, пропустили необов'язкові голи: спочатку помилка голкіперки, потім ще й гол у власні ворота... Звичайно що, впевненість команди у власних силах у той момент впала. У другому таймі ми намагалися виправити ситуацію та пропустили вже двічі з гри. Дякую дівчатам, що билися до кінця.

Ірина Кочнєва, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні багато чого не виходило. Бракувало зіграності, адже протягом більшої частини зборів у нас через пошкодження випадали гравчині основного складу, тож взаєморозуміння ще не знаходиться на належному рівні. Багато не забили і, не дивлячись на перемогу, залишається якийсь негативний осад. Команди підтягнулись, додали у рівні. На нас чекає дуже цікавий чемпіонат.

Ольга Басанська, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Мені здається, що гра не вдалася, та, головне, що нам вдалося здобути три бали. Можливо, ще не увійшли в ігровий ритм, вийшли якісь «перелякані»... Ми разом розберемо цей матч та з'ясуємо, чому діяли саме так і у наступних поєдинках будемо додавати.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru