Володимир Єфімако: Добре, що вдалось забити швидкі голи

Володимир Єфімако: Добре, що вдалось забити швидкі голи}

Володимир Єфімако, Володимир Пятенко, Ірина Кочнєва та Віолета Тян поділилися враженнями від поєдинку 15 туру Вищої ліги, у якому криворізький ЖФК «Кривбас» на виїзді здолав київський ЖФК «Динамо» - 5:0.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- У нас було лише пара тренувань на натуральному полі, тож, треба ще час, аби дівчата адаптувалися. Добре, що вдалося забити швидкі голи та завершили цей поєдинок без травм. Далі буде пауза на матчі збірних, хочу побажати усім нашим дівчатам вдалих виступів. Чекаємо, також, наших травмованих, аби вони швидше одужували та поверталися до гри.

Володимир Пятенко, головний тренер ЖФК «Динамо»:

- «Кривбас» йде на другому місці у чемпіонаті, команда дуже сильно укомплектована, адже є й хороші легіонери, й збірниці своїх країн. Ми хотіли досягти результату за рахунок висикого пресингу, швидких відкривань, намагалися відтиснути гру подалі від власних воріт. Розбирали суперника, звертаючи увагу на лідерів: Янчук, Кочнєва... Басанська добре підключається флангом.

Ми намагалися перекривати ці зони, не давати робити передачі. На жаль, швидкий гол, що ми пропустили, поставив нас у складне положення, проте те, що наші дівчата робили надалі протягом матчу викликає лише повагу. Не хочу говорити одразу після матчу, все ж слід передивитися відео, але арбітри вже у котрому матчі приймають незрозумілі рішення. У грі проти «Ворскли» за рахунку 0:1 ми забиваємо чистий гол - його не зараховують. Не бачать...

З «Ладомиром» за рахунку 0:0 має бути вилучення, а вони говорять, що його не було. Після цього інспектор ставить їм «двійку» за матч. Зараз вони знову посміхаються і кажуть «треба дивитися», а я подивися повтор і бачу, що ми забили чистий гол і ніякого офсайду не було... Питання не у перекладанні вини за поразку на арбітрів, але мені шкода дівчат та їх старання.

Ірина Кочнєва, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Не можу сказати, що це була впевнена перемога. Так, рахунок 5:0, але матч був досить важким. Ми вперше у цьому році грали на натуральному газоні, не все вдавалося. Добре, що вдалося реалізувати свої моменти. Багато хто з дівчат зараз поїде до своїх збірних, тому будемо вже після матчів збірних збиратися та розбирати цей матч.

Віолета Тян, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Перша гра на «живому» полі. Навіть на розминці ніжки трохи підсіли. Гра видалася трохи сумбурною. «Динамо» - дуже незручний суперник: молоді добре підготовлені дівчата, гарно пресингують. Було багато боротьби. Погода сьогодні була чудова. Зараз у нас будуть кілька вихідних, зможемо відпочити і з новими силами повернутися до футболу.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru