Володимир Єфімако: Дякуючи ЗСУ, маємо змогу зараз грати у футбол

Володимир Єфімако: Дякуючи ЗСУ, маємо змогу зараз грати у футбол}

Післяматчева прес-конференція гри 1 туру Вищої ліги ЧУ серед жінок «Дніпро-1» - ЖФК «Кривбас» - 0:7.

Головна тренерка «Дніпра-1» Олена Кудзієва:

- Сьогодні ми дебютували у Вищій лізі. Розуміли, що матч буде дуже важким, адже «Кривбас» - це фаворит турніру. Налаштовувались на бій, грали, як могли, дівчата виклались. Претензій до гравчинь не маю.

Ми зіграли згідно своїх можливостей. Було важко, бо в нас майже не була замін. Не прийшли трансфери і це створило проблеми. Сподіваємось, що на наступні матчі ми підсилимось, до нас приєднаються дві основні гравчині. Будемо працювати далі, не зупинятись.

Цей чемпіонат непередбачуваний. Команди змінили склад. Команди-лідери пішли з футбольної арени. Той же «Житлобуд-1»… Тепер ми бачимо цих гравців у складі «Кривбасу». Бачимо якісних легіонерок. Гідний суперник. Ще раз підкреслю, що «Кривбас» - один з головних фаворитів чемпіонату.

Сподобалось, що наші дівчата не опустили рук, намагались тримати м’яча, не грати у «бій-біжи». Ми намагалися знайти передачею партнера, намагалися віддавати передачі у розріз. Не було такого, що ми хаотично бігали за м’ячем.

Головний тренер ЖФК «Кривбас» Володимир Єфімако:

- По-перше хотілося б подякувати нашим бійцям ЗСУ. Дякуючи їм, ми маємо змогу зараз грати у футбол. По-друге подякувати нашим прихильникам, усім хто вболівав за нас та підтримував. Треба також віддати належне супернику.

Вони дебютанти Вищої ліги, але показали себе, як дуже міцний колектив. І хочу подякувати нашим дівчатам за той рахунок, який є на сьогодні. Це тільки початок і ще є багато над чим працювати, тож будемо працювати.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru