Володимир Єфімако: Головне, що з кожним матчем ми якісно покращуємо нашу гру

Володимир Єфімако: Головне, що з кожним матчем ми якісно покращуємо нашу гру}

Наставники та гравчині команд поділилися враженнями від матчу 4 туру Вищої ліги, в якому ЖФК «Кривбас» переміг ЖФК «Динамо» (6:0). Володимир Єфімако, Володимир Пятенко, Віолета Тян та Вікторія Петровець прокоментували результат поєдинку.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Хочу подякувати нашим прихильникам, усім хто вболівав за нас. Гарний результат. Та головне, що з кожною грою ми якісно покращуємо нашу гру. Хочу також подякувати і підтримати наших дебютантів. Це молоді гравці. Уся команда сьогодні показала гарний футбол та високий рівень самовіддачі.

Володимир Пятенко, головний тренер ЖФК «Динамо»:

- Звичайно, позитиву мало. Та я подякував дівчатам за бажання й самовіддачу, які сьогодні вони продемонстрували. В нас було багато помилок… Ми намагались високо пресингувати  «Кривбас». Хотіли за рахунок правильних переміщень закрити суперника на їх половині, але це не виходило.

Моментами вдавалося, та ми не встигали після своїх атак повертатися в оборону і господарі цим користувалися. Проте я побачив на полі команду! Вони відпрацьовували одна за одну і віддали усі сили, аби гідно протистояти лідеру чемпіонату.

Віолета Тян, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Гра пройшла згідно нашого плану. Ми виконали майже всі тренерські вимоги. Добре розібрали «Динамо» теоретично, також неодноразово грали з ними до цього, тож знали, чого очікувати. Цього разу реалізація була на більш високому рівні, було більше гострих моментів. Ми намагалися виконувати розрізні передачі і більше атакувати.

Вікторія Петровець, воротарка ЖФК «Кривбас»:

- Дуже рада, що тренери дали мені змогу сьогодні дебютувати. Було неочікувано… Вдячна нашим захисницям, які не дозволили суперницям проходити до воріт. Я хвилювалась, адже усі попередні матчі ми зіграли «на нуль» і я теж хотіла залишити ворота недоторканими. Взагалі, я в захваті від нашої основної голкіперки Дар’ї Келюшик, яка майже завжди грає «на нуль».

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru