Володимир Єфімако - головний тренер ЖФК "Кривбас"

Володимир Єфімако - головний тренер ЖФК "Кривбас"}

Ми раді сповістити вас про призначення Володимира Олександровича на посаду головного тренера нашої жіночої команди. 37-річний український фахівець поставив підпис під угодою строком на 1 рік.

Екстренер та засновник футбольної жіночої команди «Ніка» Миколаїв. Саме із його ім’ям пов’язані всі успіхи цього колективу.

Доросла команда «Ніка» під його керівництвом вигравала «бронзові» медалі у 2017 та 2018 роках у Першій лізі та виборювала право на вихід у Вищу лігу. U-14 і U-15 вигравали Першу лігу у 2017 та 2018 роках, а U-16 - Вищу лігу у 2019 році. 

Володимир Олександрович дав квиток у великий футбол багатьом дівчатам, виховавши цілу низку талановитих футболісток для збірної України U-19. А нападниця Інна Глущенко у свої 18 років взагалі зуміла дорости до національної збірної України.

Після злиття «Ніки» та «Кривбасу» у липні 2021 року Єфімако увійшов до штабу Аліни Стеценко, як її асистент. Він добре знайомий з усіма процесами у клубі, можливостями гравчинь, а, головне, сповнений амбіціями вивести «Кривбас» на якісно вищий рівень. 

Єфімако - прогресивний тренер, який постійно навчається та самовдосконалюється, аби тримати руку на пульсі та відповідати найвищим стандартам сучасного тренерського ремесла.

Керівництво клубу покладає великі надії на нового наставника та висловлює йому повну довіру і підтримку! Бажаємо Володимиру Олександровичу натхнення та успіхів на новій посаді!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru