Володимир Єфімако: Керівництво ЖФК "Кривбас" створює відмінні умови для розвитку

Володимир Єфімако: Керівництво ЖФК "Кривбас" створює відмінні умови для розвитку}

Володимир Єфімако, Юрій Деренюк, Поліна Янчук та Анна Іванова поділились враженнями від поєдинку 11 туру ЧУ у Вищій лізі проти уманських «Пантер» - 8:0, а також підбили підсумки першого кола чемпіонату.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- По-перше, ми не грали вдома у першому колі. Більшість матчей провели на виїзді. По-друге, частина гравців поїхали. Майже півскладу команди змінилося. Та головне, що керівництво клубу не змінило ставлення до нашої жіночої команди. Вони створюють відмінні умови для розвитку.

Ті легіонери, які залишилися, встигли вібрати у себе «кривбасівський дух» сміливості та непереможності, тому додатково мотивувати їх залишитися тут було не потрібно.

Керівництво завжди ставить перед нами найвищі цілі. Наразі нас розділяют три бали з командою, яка йде на першому місці. Попереду друге коло, тож все ще попереду! Наші медіа виконують дуже велику роботу. Головне, що стає все більше людей, які цікавляться жіночім футболом, а це сприяє розвитку в цілому.

Юрій Деренюк, головний тренер ЖФК «Пантери»:

- В першу чергу хочу подякувати нашим Збройним Силам, завдяки яким взагалі відбувся цей матч. Ми усі розуміємо який сьогодні був день і у якій країні ми живемо. Звичайно, все це впливає на стан спортсменів. І додаткова затримка через несправність генератора... Та головне, що цей матч відбувся!

По грі можу сказати, що той епізод з пенальті, який трапився на 42 хвилині вплинув на наш настрій, адже до цього ми грали непогано. Так, «Кривбас» володів перевагою, та все ж ми стралися. Дівчата виконували все, що ми планували. Дякую їм за відношення і той футбол, який вони показали.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Дуже рада, що ми відіграли останній матч і виграли його. Вдалося забити багато ефектних голів, і ми можемо з впевненістю у своїх силах йти у відпустку. Важко було зібратися після усіх подій цього дня. Тому перший гол, що ми забили, стався доволі пізно. Але після цього епізоду ми вже заграли впевніше та розкутіше. Приємно, що сьогодні мені вдалося відзначитись чотирма голами. З реалізацією було все добре.

Анна Іванова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Звичайно, гра нашої команді мені сподобалась. Ми показали командний футбол. Тактично ми були набагато сильніші, фізично - теж. Ця гра була показовою. Те, що ми кожного дня протягом останніх місяців напрацьовували на тренуваннях - ми і показали на полі. Переграли суперника за усіма показниками. Пишаюсь кожною гравчинею, яка сьогодні грала. І усіма, хто виходив на заміну. Катюшою нашою також, адже вона багато працює, аби виходити і створювати такі епізоди, як сьогодні.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru