Володимир Єфімако: Хочу подякувати вболівальникам за підтримку

Володимир Єфімако: Хочу подякувати вболівальникам за підтримку}

Коментарі після матчу 18 туру жіночого ЧУ у Вищій лізі ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Ладомир» - 2:1.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Вітаю усіх з перемогою! Хочу подякувати вболівальникам, які підтримували нас протягом усієї гри. Ми контролювали хід гри протягом усіх 90 хвилин. Перший тайм вийшов кращим ніж друга половина та це зрозуміло, адже у нас практично немає замін. Ми граємо одним складом і можливість освіжити гру відсутня.

Хотів би відмітити Віолету Тян, яка грала на новій для себе позиції, у центрі нападу, і змогла відзначитися голом. Також дякую усій команді за самовіддачу!

Олег Бортнік, головний тренер ЖФК «Ладомир»:

- На сьогоднішній день ми слабкіші за «Кривбас», тож результат цілком закономірний. Проте в нас дуже перспективна молодь, яка прогресує з кожною грою і показує хороший футбол. Тож, впевнений, у нас все ще попереду.

У першому таймі ми пропустили два необов’язкових голи. Помилилися наші захисниці та юна голкіперка. Але у перерві дівчата дослухалися до порад і у другій половині виконали все, про що ми їх просили. Звичайно, при певному везінні могла б бути нічия, проте об’єктивно «Кривбас» сильніше.

Даяна Семків, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Не можу сказати, що задоволена сьогоднішньою грою. У першому таймі ми більше грали через центр, короткими передачами і в нас це непогано виходило. Проте після перерви ми чомусь збилися на гру дальніми передачами, а це не дуже вдавалося. Саме через це й маємо такий результат. Помітно, що «Ладомир» значно додав у пресингу, грі в пас. Хороша молода команда».

Анна Стєкольщикова, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Дуже сильно дається взнаки те, що команді не вистачає гравців. Навіть ті, хто виходить на поле, грають з мікротравмами. Це, звичайно, впливає на стан команди. Але ми продовжуємо працювати і намагаємося бути колективом, на який рівняються.

Багато футболісток грають не на своїх позиціях. Сьогодні Віолета Тян буда видвинута вище в атаку і їй вдалося забити та віддати результативну передачу. Вітаю її з таким виступом!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru