Володимир Єфімако: Хотілося, аби долю таких матчів вирішував не сумнівний пенальті

Володимир Єфімако: Хотілося, аби долю таких матчів вирішував не сумнівний пенальті}

Коментарі після матчу 1/2 фіналу Кубку України ЖФК «Ворскла» - ЖФК «Кривбас» - 3:1, у додатковий час.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Вперше в історії жіночий футбольний клуб «Кривбас» грав у півфіналі Кубку України. Ми були за крок до виходу у фінал. Вважаю, що це – неабияке досягнення для нас. Наші дівчата сьогодні перевершили самих себе і зробили навіть більше, ніж вони можуть. Вітаю суперника з перемогою! «Ворскла» - гідний опонент.

Але у таких матчах арбітрам слід уважніше ставитись до суперечливих моментів, адже ціна помилок занадто весока! Хотілося, аби вирішальний гол у такому матчі було забито з гри, а не після сумнівного пенальті.

Наталія Зінченко, головна тренерка ЖФК «Ворскла»:

- Ми виклались на повну. Дуже складно грати 120 хвилин без замін, тож я подякувала дівчатам за гру. Вони впорались з тиском і змогли забити ті голи, які ми повинні були забивати раніше. Але це – футбол… Дуже яскрава гра для вболівальників. Пенальті? Ми ніколи не відпрацьовуємо одинадцятиметрові удари, адже я вважаю, що це, перш за все, справа психології.

Ми граємо для наших воїнів з тероборони та ЗСУ. Зараз їм там дуже холодно і важко. Тримайтесь! Дуже добре, що ми змогли їх порадувати сьогодні. У нас зараз щільний графік з трьох ігор. Ми маємо здобути перемоги в усіх цих поєдинках.

Леся Ольхова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Дуже емоційний поєдинок. Гра була важка, адже «Ворскла» - сильний суперник. Незважаючи на результат, ми задоволені нашою грою. Нас підвели судді, адже порушення правил в епізоді з пенальті не було. Цей момент зламав усі наші плани. Ми розкрилися і пропустили ще один гол. 3:1 – ми програли, та якби не суддя, все було б по-іншому!

Даяна Семків, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- В першому таймі ми виглядали краще за суперника, в нас було більше небезпечних моментів. Проте у другому ситуація на полі вирівнялась. Дуже зраділи, коли забили перший гол. Це нас надихнуло і ми почали грати гостріше попереду. Але пенальті зламав нас. Все пішло не за планом. Тренери подякували нам за гру та сказали, що ми молодці.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru