Володимир Єфімако: "Кривбас" повинен показувати тільки найкращий футбол

Володимир Єфімако: "Кривбас" повинен показувати тільки найкращий футбол}

Післяматчеві коментарі тренерів та гравців команд після матчу 8 туру Вищої ліги чемпіонату України ЖФК «Верес» - ЖФК «Кривбас» - 0:4.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Завершили гру з «Вересом» перемогою 4:0. Я подякував дівчатам за результат. Розуміємо, що це був другий матч за короткий період. Сказалися на якості гри навантаження, довгі переїзди. Проте ми – «Кривбас», ми маємо тримати «марку» і будемо показувати тільки найкращий футбол.

Олена Руда, головна тренерка ЖФК «Верес»:

- Матч був важким. Ми знали команду «Кривбас», адже зустрічалися з ними у товариському матчі. Я задоволена своїми гравчинями. Так, у деяких моментах ми втрачали концентрацію, але в цілому показали гарну гру і створили проблеми супернику. Вони вище класом за нас, проте в нас ще все попереду. Це було одна з найкращих наших ігор у цьому сезоні. Ми здорову «пощипали» їх сьогодні.

Любов Мозга, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Гра була непростою, хоча ми і здобули перемогу й три очки. Не все в нас виходило так, як ми хотіли. Ми не виконали те, чого від нас вимагав тренер. Знаємо тепер, над чим нам треба працювати. Будемо відпрацьовувати усі навички на тренуваннях. Попереду в нас непрості суперники, слід награвати наші ланцюжки, аби усі ми працювали як один механізм.

Олександра Кулик, воротарка ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні була важка гра. Ми могли виступити краще. Непевно, переїзди дали про себе знати. Проте самі такі матчі й вказують нам на проблемні моменти і допомагають вдосконалюватись. Будемо працювати далі.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru