Володимир Єфімако: Ми були у кроці від перемоги, але це футбол

Володимир Єфімако: Ми були у кроці від перемоги, але це футбол}

Коментарі після матчу 16 туру жіночого чемпіонату України у Вищій лізі ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Колос» - 0:1.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Ми розуміли, що цей матч складатиметься нелегко для нас. Лише за пару днів до поєдинку у розташування клубу повернулися наші збірниці. Розраховувати на якусь цілісність гри було важко. Крім того, у лазареті команди все ще перебувають кілька наших ключових гравчинь. Суперник більше заважав грати, але це футбол... Ми були у кроці від перемоги та все повернулося на 180 градусів. Дівчатам я подякував за гру. Ця поразка зробить нас сильнішими. Рухаємося далі.

Людмила Покотило, головна тренерка ЖФК «Колос»:

- Ми розуміли, що гра буде важкою, але не думали, що настільки... Готувалися до справжньої боротьби. «Кривбас» - дуже сильний суперник. Недарма команда йде на другій сходинці турнірної таблиці. У вас тут дуже гарне поле. Останній тиждень ми тренувалися саме на натуральному полі. Грали більше довгими передачами, хоча це не наш стиль футболу... Ми готувалися до цієї гри, хоча продемонструвати саме наш футбол не вдалося.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Багато чого не виходило. Особливо це стосується реалізації моментів. Ми не використали свої нагоди у той час, як суперник скористався чи не єдиною можливістю забити. Комбінаційного футболу у нас не вийшло. Ми вантажили м'яч вперед, проте майже не могли зачепитися за нього. Я грала на травмі, відчувала дискомфорт. Наразі в нас обмежений кадровий ресурс через пошкодження багатьох грачинь.

Пенальті мала пробивати я, але оскільки мене раніше замінили, виконувати удар довірили Басі, як найдосвідченішій гравчині. Нічого страшного у незабитому пенальті немає. Це - лотерея. Таке може трапитися з кожним.

Анна Іванова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Перш за все, хочу сказати, що я дуже пишаюся нашими дівчатами, тією самовіддачею, яку вони продемонстрували. Ми боролися, старалися показувати свій футбол. Прикра поразка при рідних трибунах, які нас дуже підтримували. Неприємно... Зробимо усе, аби ця поразка стала останньою для нас у цьому сезоні.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru