Володимир Єфімако: В перерві внесли корективи і заграли впевненіше

Володимир Єфімако: В перерві внесли корективи і заграли впевненіше}

Головні тренери та гравчині команд поділилися враженнями від матчу 2 туру Вищої ліги жіночого ЧУ, в якому ЖФК «Кривбас» переміг «Атекс» - 8:0.

Алла Гресь, головна тренерка ЖФК «Атекс»:

- Дуже вдячні за умови, які створені тут, для того, аби гра була чудовою. Я думаю, що вона вдалась. Звичайно, ми слабші, але в нас ще багато ігор попереду. Щодо господарів, «Кривбас» - хороша команда. Я бачу, що та робота, яка тут проводиться, буде втілюватися у результат. Не так все швидко. Так, вони теж мають хиби, але гра мені така подобається.

Таку гру я бачу і у своєї команди, і у національної збірної. Буде гра – буде і результат. Щось у нас сьогодні не виходило. Наші дівчата ще молоді. Десь вони не можуть, бояться. Те, що демонструють на тренуванні, їм важко перенести  у гру. Було багато боротьби. У соперника гравчині збірної. Наші ж дівчата ще не вміють того, що суперниці.

Мені подобається цей чемпіонат тим, що він розпочався правильно: з гімну, з флагу, з віддання шани ЗСУ. Гра прийде, а ось ця атмосфера вона повинна пройти через усіх гравців і передатися далі, прийти до вболівальників. Тоді ми будемо єдиним цілим і перемагати вже інші команди за кордоном.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Перший тайм – 2:0. Десь нам не щастило, ми шукали свою гру. В перерві внесли корективи і заграли вже більш впевнено. Дівчата добре налаштувалися. Проте ще є зв’язки, які треба награвати. Ми ставимо  атакуючий стиль. В цілому ж наша команда задоволена результатом.

Діана Бєлякова , нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Перший тайм завершився з рахунком лише 2:0. У нас не все виходило, не змогли реалізувати усі моменти. У перерві тренери внесли корективи, підтримали нас, і у другому таймі реалізація була куди більш якісною. Впевнена перемога.

Олександра Кулик, воротарка ЖФК «Кривбас»:

- Хороша гра. Добре, що вдалось перемогти з таким рахунком. При цьому ми могли забивати і більше. Вдячна тренерському штабу за довіру, а дівчатам за підтримку. Працюємо далі. «Кривбас» - це ми!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru