Володимир Єфімако: Враховуючи усі наші негаразди, дівчата зіграли у свій футбол

Володимир Єфімако: Враховуючи усі наші негаразди, дівчата зіграли у свій футбол}

Володимир Єфімако, Наталія Зінченко, Віолета Тян, Анна Іванова та Артем Гагарін поділилися враженнями від поєдинку 17 туру Вищої ліги, у якому ЖФК «Кривбас» поступився на виїзді ЖФК «Ворскла» - 0:3.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- У нас був гідний суперник. Вітаємо «Ворсклу» з чемпіонством. Враховуючи усі наші негаразди ми попросили дівчат грати у свій футбол, і вони це виконали. Рахунок на табло. Ми створили кілька хороших нагод, аби забити, проте брак досвіду не дозволив нашим молодим футболісткам їх використати. Будемо готуватися і налаштовуватися на наступні матчі.

Наталія Зінченко, головна тренерка ЖФК «Ворскла»:

- Ми перемогли… Я люблю такі матчі: зустрілися дві рівні команди. Мені сподобався футбол, як у нашому виконанні, так і у виконанні суперника. У «Кривбасу» багато гравчинь вибули через травми, та ми виконали своє завдання. Все, що планували на установці, було виконано. Могли забивати і більше, але ж, головне, це перемога і три очки. Рухаємося далі.

Віолета Тян, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Дуже класна гра між двома найсильнішими командами нашого чемпіонату. Від цього матчу ми отримали більше досвіду та емоцій ніж за усі попередні поєдинки. Обидві команди грали у хороший футбол. Ми отримали важливу інформацію для себе. Побачили над чим нам треба працювати. Не вистачало наших травмованих гравчинь, але, знову ж таки, це - важливий досвід на майбутнє.

Анна Іванова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Хочу подякувати кожній нашій гравчині. Ми продемонстрували, що не дивлячись ні на що, завжди будемо битися до кінця. Це свідчить про те, що у команди є характер. У нас великі кадрові проблеми, тож, не дивлячись на поразку, сприймаємо цю гру, як гарний урок. Будемо працювати, аби покращувати нашу гру, командність та атмосферу.

Артем Гагарін, віцепрезидент ФК «Кривбас»:

- Не буду коментувати сьогоднішній матч. Для нас це досвід на майбутнє. А ось щодо майбутнього, то, як раз у той самий час коли наші дівчата грали, я зайшов у соцмережі і побачив, що Евеліна Купцова забила за збірну України U-17 у ворота Азербайджану. Тож, незважаючи на рахунок гри з «Ворсклою», посмішка не сходила з мого обличчя, адже дуже круто розуміти, що наша 14-річна дівчина вже грає за національну збірну і допомагає своїх країні. Це означає єдине: у нас є майбутнє!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru