Володимир Заїменко: Будемо рухатися далі, чемпіонат не завершено

Володимир Заїменко: Будемо рухатися далі, чемпіонат не завершено}

Капітан криворізького «Кривбасу», захисник Володимир Заїменко прокоментував домашню гру у 10 турі Першої ліги проти харківського «Металіста» - 0:5.

- Володимире, в чому причини такої поразки?

- Знаєте, важко коментувати такі матчі. Нас сьогодні струснули, дали по шапці, як то кажуть. У першому таймі не вважаю, що ми були гірші, гра була рівна. Багато було довгих передач з їх боку, з нашого. Пропустили гол після стандарту. Ми також виконали багато подач зі стандартів, але у нас не вийшло забити.

У другому таймі все змінилося: «Кривбас» розпочав не дуже впевнено. Й до того ж ця червона картка… М’яч потрапив мені в руку, коли я намагався заблокувати удар. Вже після вилучення все остаточно зламалося. Моє вилучення? Певно, справедливе рішення. Але, вважаю, першу картку отримав несправедливо. Не хотів би коментувати суддівство, адже в цілому воно було нормальне.

- Як Геннадій Приходько налаштовував команду на другий тайм за рахунку 0:1?

- Підбадьорив. Сказав, що по грі нам в принципі все вдається. Але треба більше брати м’яча під контроль та атакувати через фланги.

- Як така неприємна поразка відбилася на команді та що сказали тренери у роздягальні після завершення гри?

- Всі дуже засмучені. Дуже важко таке сприймати, адже це б’є по самолюбству кожного з нас. Будемо рухатися далі, адже чемпіонат не завершено. Попереду багато матчів. Сподіваюся, що у нас все вийде в підсумку.

- Що після матчу вам говорили представники фан-руху, адже відбулася розмова?

- Не можу сказати, адже мене там не було. Отримав вилучення й слідкував за грою за межами поля, й вже потім пішов до роздягальні.

- Що можете сказати вболівальникам після матчу?

- Хочеться попросити вибачення. Впевнений, усі перемоги «Кривбасу» попереду. Ми зробимо усе, аби вийти до УПЛ. Це буде справжній подарунок для міста та вболівальників.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru