Володимир Заїменко: До сезону підготувалися продуктивно

Володимир Заїменко: До сезону підготувалися продуктивно}

Захисник криворізького «Кривбасу», капітан команди Володимир Заїменко підсумував літні збори після останніх контрольних матчів двома складами в гостях проти «Олександрії» - 2:2 та 1:1.

- Збори пройшли дуже швидко, їх не можна порівнювати із зимовими. Вважаю, продуктивно підготувалися до сезону: два етапи по 12 днів. Провели багато спарингів проти хороших суперників. Так, не завжди вдавалося дати позитивний результат, адже ми були у пошуку своєї гри.

Сьогоднішні спаринги вийшли непоганими для нас. Так, ще багато над чим потрібно попрацювати, але ми на правильному шляху. Високий клас «Кривбасу» вже відчувається, адже ми тривалий час граємо разом. Однозначно між нами все більше взаєморозуміння.

Мій дует в центрі захисту із Зотьком? Все залежить від тренерів. Як вони скажуть, той і буде грати. Підготовку до стартового матчу Першої ліги проти «Олімпіку» ще не розпочали. Готуватися будемо у тижневому циклі. Чули, що вони об’єдналися із «Рубіконом».

Вважаю, наразі «Кривбас» готовий до нового сезону відсотків на вісімдесят. Вже під час сезону доберемо кондиції, яких нам не вистачає, й покажемо ту гру, яку від нас хочуть бачити тренери і вболівальники.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru