Володимир Заїменко: Нічого не дозволили створити супернику

Володимир Заїменко: Нічого не дозволили створити супернику}

Капітан криворізького «Кривбасу» Володимир Заїменко, автор другого голу, поділився емоціями після гостьової перемоги над маріупольським «Ярудом» (2:0) у 19 турі групи Б Другої ліги.

- Сьогодні матч нам вдався. Ми майже нічого не дозволили створити супернику біля своїх воріт. Є позитивний результат, це тішить. Грою десь ми не повністю задоволені. Тому що не контролювали м’яч, довелося спросити гру, діяли за рахунок довгих передач. Але наразі головне, що є три очки.

- Другий матч поспіль у «Кривбасу» відзначаються центральні захисники. У минулому турі забив Фатєєв, причому двічі, сьогодні ти. Це результати напрацювань на тренуваннях?

- Так, ми відпрацювуємо стандарти двічі на тиждень. Сьогодні пройшли дуже хороші подачі. Турнірне становище? Так, слідкуємо. Знали, що вчора «Металург» втратив очки у Новій Каховці. Слідкуємо за матчами конкурентів: за «Металом» менше, за «Металургом» більше.

Задоволені, що повернули собі другу сходинку, й маємо ще матч в запасі. Але необхідно перемагати у кожному матчі, в незалежності від того, проти кого граємо.

- Оцініть фізичний стан команди.

- Так, ми добре готові до сезону, адже пройшли хороші зимові збори. Зараз середина чемпіонату, й, вважаю, ми давно набрали хорошу форму. Не за горами й кінцівка сезону, фізичний стан команди може трохи піти на спад. Але наразі почуваємося супер.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru