Володимир Заїменко: Перемогти було дуже важливо для нас

Володимир Заїменко: Перемогти було дуже важливо для нас}

Капітан криворізького «Кривбасу», центральний захисник Володимир Заїменко розповів про домашню перемогу над луцькою «Волинню» - 2:1 у 12 турі Першої ліги.

- Це дуже важка перемога. Гра давалася нам нелегко, особливо у другому таймі. У першому начебто контролювали гру, брали м’яча під контроль, адже відчували, що домінуємо. Після перерви було забагато втрат у простих ситуаціях. Тому дещо втратили впевненість, ноги підсіли, як наслідок, з’явилися деякі проблеми.

- Що змінилося в команді з приходом нового тренера Олександра Бабича?

- Зараз ми у пошуку своєї гри. Олександр Олександрович підказує нам, як ми повинні грати. В принципі бачимо нові тренування, адже додаються нові тренувальні вправи. Усе нове – це завжди цікаво.

- Що сталося в кінцівці гри, яка вийшла дещо нервовою?

- Команда трохи підсіла. До того ж, пропустили гол. Ти паче, слизький рахунок 2:1. Потрібно було забивати більше, аби спокійно догравати матч.

- Наскільки важливо було сьогодні перемогти, адже у останніх матчах з цим були проблеми?

- Так, в останніх турах у «Кривбасу» були труднощі з малюнком гри, та й із результатами, що найголовніше. Адже коли є результат, питань бути не повинно. Тому сьогодні перемогти було дуже важливо для нас.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru