Володимир Заїменко: Українська армія - справжні Герої нашого часу

Володимир Заїменко: Українська армія - справжні Герої нашого часу}

Захисник криворізького «Кривбасу», капітан команди Володимир Заїменко розповів як він та інші футболісти команди допомагають українській армії.

- Те, що зараз коїться в нашій рідній Україні зі сторони окупантів – це вже не війна. російські покидьки здійснюють нелюдські вчинки, це геноцид українців, й це просто жахливо. Уряд росії - нелюди. Бандити. Вбивці. Ви будете горіти у пеклі…

У такий важкий для країни момент ми підтримуємо зв’язок з хлопцями, адже усі в різних місцях світу. Також допомагаємо один одному чим можемо. Нещодавно разом із нинішніми та колишніми гравцями «Кривбасу» зібрали гроші на тепловізор, який вже успішно доставили у потрібне місце на передову. Фанати «Кривбасу» в рядах українськой армії боронять Україну, за що їм низький уклін.

Щодо мене, то наразі я як й інші футболісти команди допомагаємо українській армії чим можемо: граємо у футбол. Усі гравці «Кривбасу» перераховують частину зарплатні на підтримку нашим захисникам, і це правильно.

У Польщі разом зі мною також дружина. Товариш допоміг знайти команду у одній з місцевих ліг, й тепер також завдяки «Кривбасу» я маю можливість допомагати Україні. Підтримую форму, й після перемоги повернуся разом з партнерами на наш рідний стадіон та будемо радувати криворізьких вболівальників новими успіхами.

Хочу побажати нашій армії сил, здоров’я, ви справжні Герої нашого часу. Перемога буде за нами. Слава Україні! Слава Нації! Смерть ворогам!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru