Володимир Заїменко: В кінцівці не дотерпіли

Володимир Заїменко: В кінцівці не дотерпіли}

Захисник криворізького «Кривбасу» Володимир Заїменко, сьогоднішній капітан команди, поділився враженнями із журналістами про виїзну нічию із запорізьким «Металургом» (2:2) у 9 турі групи Б Другої ліги.

- Не дотерпіли у кінці, не реалізували свої моменти, тому й такий результат. В принципі, певно, нічия по грі. Не можу нічого сказати про суддівські помилки, це закулісні справи. Зазначу, що помилки у суддів трапляються завжди. Гра «Кривбасу» покращується з кожною грою. За останній час в команді з'явилося багато нових гравців, тому був потрібен час, аби зігратися, краще розуміти один одного на полі.

До гри проти «Таврії» повинні встигнути відновитися. Одразу після гри пройдемо на базі відновлювальні процедури. Капітанська пов'язка? Так, з'являється додаткова мотивація, адже тренер довірив саме мені. Вважаю, в команді є гравці й більш досвідчені за мене. Сьогодні хотів віддати пов'язку Григорику, нашому капітану, але він не захотів ії брати (посміхається).

У роздягальні всі засмучені, адже не поталанило, й втратили перемогу. Зараз у нас немає права на помилку, треба набирати максимум очок у кожному турі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru