Волонтери ФК "Кривбас" продовжують допомагати захисникам України

Волонтери ФК "Кривбас" продовжують допомагати захисникам України}

У цей нелегкий для України час під час російського вторгнення наша країна потребує допомоги з усіх сторін. У тому числі, волонтерської. У Кривому Розі працівники футбольного клубу «Кривбас» і віддані фанати клубу об’єдналися для допомоги усім, хто цього потребує в умовах війни.

Волонтери ФК «Кривбас» створили спеціальний центр, завдяки якому задовольняються потреби Збройних Сил України, міської територіальної оборони, переселенців, біженців у ліках, їжі, засобах особистої гігієни. Наша волонтерська організація, зокрема, допомагає українській армії у найгарячіших точках країни. Наприклад, нещодавно, ми доставили гуманітарну допомогу мешканцям Маріуполя, який потерпає від руйнувань російських нелюдів.

Наші волонтери доставляють найнеобхідніше нашим героям у складах тероборони, добробатів, ЗСУ та людям, які знаходяться в районах гуманітарних криз. У тому числі передаємо продукти, воду, ліки та багато чого іншого. Зокрема, волонтери ФК «Кривбас» допомагають українським військовим, які боронять Україну на передовій.

Також завдяки ініціативам екс-гравців клубу Геннадію Приходьку та Миколі Кашевському ми разом виставили на доброчинний аукціон колекціонний шарф та ретро-футболку ФК «Кривбас», кошти від продажу яких пішли на потреби ЗСУ та на допомогу родині загиблого героя, представника фанатського руху нашого клубу Єгора Біркуна, який захищав Маріуполь. Завдяки ще одному екс-футболісту «Кривбасу» Віталію Лисицькому наші волонтери відправили гуманітарну допомогу для біженців з Харкова, які тимчасово знаходилися у Світловодську.

Кожен охочий може долучитися до доброї справи фінансово: 4149 6293 1992 8289

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru