"Ворскла" - "Кривбас" 1:0

"Ворскла" - "Кривбас" 1:0}

Криворізький «Кривбас» у 27 турі УПЛ на виїзді зустрічався із полтавською «Ворсклою». Це був один з центральних поєдинків туру. Вперше за сезон у заявці на гру опинились футболісти U-19 – Кілєвий та Вілівальд. Все через кадрові проблеми.

Обидві команди жваво розпочали поєдинок. Вже на 2 хвилині Сулейманов стріляв по воротам з середньої дистанції – дуже неточно. Тут же аналогічно пробивав Хомченоновський. А от перший момент у матчі створили червоно-білі, на 5 хвилині: закидання Рябова, який вийшов в основі через дискваліфікацію Бескоровайного, пройшло на Сосу. Даніель скинув на Луньова.

Максим змістився ближче до центру воріт та потужно пробивав у ближній кут – поруч зі стійкою, на жаль. Потихеньку наша команда заволоділа ігровою і територіальною перевагою. Здорово пробивав на 20 хвилині той же Луньов. Метрів з 22 у ближню девʼятку – трохи невлучно. Активно працювали фланги, були непогані атаки через центр, але без загострення. Ближче до середини тайму «Ворскла» дещо вирівняла гру.

Небезпечно стріляв здалеку Павлюк, який більше року тому так і не встиг дебютувати за «Кривбас»; через себе ефектно, але неефективно пробивав з меж штрафного Рамірес. Криворіжцям у ці хвилини атакувальні дії майже не вдавались: вистачало непотрібних втрат мʼяча, тому до Дебелка снаряд доходив доволі рідко. На 43 хвилині ми заробили перспективний стандарт.

Стецьков пробивав й перекинув стінку, але все ж таки над поперечиною. За дві хвилини ще один хороший штрафний удар. Вже ближче до воріт. До мʼяча підійшов вже Луньов, але з його ударом у ближній кут впорався Ісенко. Початок другого тайму пройшов у рівній боротьбі. Дуже небезпечно було на 49 хвилині після швидкої атаки та удару Сулейманова з меж карного майданчика. На щастя, неточно.

І все ж таки ворскляни були активніші попереду. Декілька їх швидких атак ледь не призвели до проблем, якби не самовіддана гра захисників. В одному з моментів вони кинулись під небезпечний удар Кане та заблокували його. Полтавці заволоділи ініціативою, й на 62 хвилині Степанюку вдався точний удар головою після флангової подачі у дальній кут з меж штрафного – 1:0. Активно увійшов у гру Семотюк.

З його гарматним дальнім пострілом на 72 хвилині Ісенко ледь впорався. Криворіжці нагнітали. Хороші моменти були у Дібанго та Стецькова. Перший після пасу Капіча стріляв з лінії штрафного – Ісенко на місці, а другий пробивав головою після кутового з хорошої позиції, але у ворота не влучив. Наша команда атакувала до останніх хвилин, але захист господарів навалу відбив.

19 травня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. VBET Ліга. 27 тур. Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. +24 градуси.

«Ворскла» (Полтава) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:0 (0:0)

Арбітр: Олександр Шандор (Львів).

Асистенти арбітра: Віктор Нижник (Вінниця), Дмитро Запороженко (Запоріжжя).

Четвертий арбітр: Олександр Соловʼян (Київська область).

Спостерігач арбітражу: Михайло Овчар (Калуш).

Делегат УАФ: Віктор Безсмертний (Кропивницький).

Гол: Руслан Степанюк, 57.

«Ворскла» (Полтава): 51. Павло Ісенко, 3. Василь Кравець, 4. Ігор Пердута (к), 5. Лукас Рамірес, 6. Олександр Скляр, 11. Руслан Степанюк, 16. Таулян Сулейманов (17. Володимир Чеснаков, 90+2), 18. Євген Павлюк, 29. Андрій Бацула, 38. Артем Челядін (10. Владлен Юрченко, 72), 50. Ібрахім Кане (27. Ілля Крупський, 82).

Запасні: 61. Олександр Домолега, 13. Сергій Яворський, 30. Іван Нестеренко, 15. Артем Кулаковський, 22. Рікардо Лопес, 40. Дмитро Черниш.

Головний тренер: Віктор Скрипник.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук – 7. Андрій Понєдєльнік, 2. Вʼячеслав Рябов (39. Євген Опанасенко, 81), 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 8. Ріфет Капіч, 10. Дмитро Хомченовський (к), 14. Максим Луньов (97. Тимур Кораблін, 79), 9. Даніель Соса (17. Владислав Семотюк, 61), 94. Максим Задерака – 27. Роман Дебелко.

Запасні: 23. Богдан Сарнавський, 1. Богдан Хома, 22. Денис Шевченко, 77. Захар Карпусь, 92. Арсеній Кілєвий, 45. Володимир Вілівальд.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Таулян Сулейманов, 21. Євген Павлюк, 42. Руслан Степанюк, 57 – Іван Дібанго, 29. Максим Задерака, 31. Даніель Соса, 51.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru