"ВПК-Агро" - "Кривбас" 0:0

"ВПК-Агро" - "Кривбас" 0:0}

«Кривбас» у 13 турі Першої ліги відправився до Дніпра, де своїх суперників приймає «ВПК-Агро». Це був перший виїзний матч для Олександра Бабича, нового головного тренера червоно-білих. Декілька змін зробив керманич криворіжців у порівнянні із минулим переможним поєдинком проти «Волині».

Фатєєв вперше за довгий час з’явився з перших хвилин, на правому фланзі захисту замість травмованого Балана; новачок Іліч, цього разу,  залишився у запасі, а от Дебелко повернувся до основи, вийшовши на вістрі. Початок зустріч залишився за гостями, які провели декілька гострих атак. Але, на жаль, у завершенні не щастило.

Небезпечно пробивав Хобленко, але під його потужний удар кинувся захисник. Добре працювали фланги, де були активні Щедрий й Татарков, але захист господарів справлявся із численними верховими подачами. Непогано декілька разів вривався у карний майданчик Хобленко, але захисники знову ж таки грали дуже щільно, тривалий час не дозволяючи гостям створювати моменти.

Пострілу здалеку також не були ефективними. На початку гри перспективно злету пробивав той же Хобленко, а пізніше приклався метрів із 35 Семенов – повз ворота. Перший моменту матчу створили червоно-білі на 35 хвилині, коли Вагнер перехопив передачу на фланг, Гордієнко організував швидку контратаку довгою передачею. М’яча підхопив Щедрий й відпасував на Хобленка, який низом цілив у дальній кут, але Махновський дотягнувся до снаряду.

«ВПК-Агро» у атаки ходив рідко, повністю зосередившись на обороні власних воріт. Ближче до перерви «Кривбас» створив ще кілька непоганих шансів, аби забити. Хобленко запустив у прорив у карний майданчик Татаркова, але його передачі на Дебелка лише трохи забракло влучності. Тут же навіс з кутового, й вже Хобленко пробиває по воротах з другого поверху, але прямісінько в руки Махновському.

За хвилину до свистка на перерву червоно-білі створили свій, мабуть, найкращий момент у першому таймі. Контратака: вихід віч-на-віч Щедрого, але удар у воротаря… Щоправда, свого гольового епізоду дочекалися й господарі. Мабуть, перший удар по нашим воротам у матчі, на 45 хвилині: Колесник, на щастя, пробив невдало з непоганої позиції після флангового прострілу.

Друга половина знову розпочалася з атак «Кривбасу». Хобленко виконував небезпечний стандарт, але набагато вище воріт. Гра проходила на половині поля «ВПК-Агро», але багатьом атакам «Кривбасу» не вистачало вдалого продовження. На 65 хвилині непогано у карний майданчик віддавав Вагнер, але захисник у останній момент перехопив м’яча.

Господарі грали відверто на відбій, а от нас такий рахунок ніяким чином не влаштовував. На 77 хвилині прорив Щедрого у штрафному суперник зупинив із порушенням правил, але свисток арбітра промовчав. Наша команда намагалася вирвати перемогу до останньої хвилини, але, на жаль, не судилося. 0:0.

10 жовтня 2021 року. Чемпіонат України-2021/2022. Перша ліга. 13 тур. Дніпро. Стадіон «Метеор». 15:30. 800 глядачів. +15 градусів. Поле - 5.

«ВПК-Агро» (с. Вишневе, Дніпр. обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:0

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон).

Асистенти арбітра: Дмитро Козорезов (Одеса), Станіслав Марулін (Херсонська обл.).

Четвертий арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро).

Спостерігач арбітражу: Сергій Беккер (Харків).

«ВПК-Агро» (Вишневе): 35. Костянтин Махновський, 21. Павло Пашаєв, 88. Дмитро Зозуля, 27. Тимофій Сухар, 5. Євген Шевченко, 29. Сергій Палюх (к), 6. Даніель Жезус, 39. Дмитро Льопа (10. Іван Литвиненко, 90), 32. Вісенте де Паула, 8. Іван Будняк (4. Денис Тарадуда, 90+4), 11. Данило Колесник (77. Сергій Наполов, 70).

Запасні: 71. Віктор Бабічин, 70. Артем Дудік, 19. Сергій Косовський, 3. Роман Слива, 25. Дмитро Шевченко, 28. Акакі Хубутія.

Головний тренер: Олександр Грицай.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський – 22. Андрій Мостовий, 50. Дмитро Семенов, 3. Володимир Заїменко (к), 20. Дмитро Фатєєв – 4. Артем Гордієнко (2. В’ячеслав Рябов, 78), 11. Микита Татарков (99. Мілян Говедаріца, 82), 30. Вагнер Гонсалвез (16. Крістіан Іліч, 74), 45. Артем Щедрий, 9. Олексій Хобленко (5. Олександр П’ятов, 86) – 27. Роман Дебелко.

Запасні: 44. Роман Льопка, 18. Олександр Горват, 91. Данило Полонський, 24. Зураб Гігашвілі, 8. Ігор Яровой, 17. Назар Маліновський.

Головний тренер: Олександр Бабич.

Попередження: Іван Будняк, 55. Сергій Палюх, 65. Дмитро Зозуля, 89 – Андрій Мостовий, 58. Олексій Хобленко, 68. Микита Татарков, 72.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru