Як буде виглядати оновлена база "Кривбасу" та нова трибуна стадіону?

Як буде виглядати оновлена база "Кривбасу" та нова трибуна стадіону?}

Стало відомо, як буде виглядати оновлена тренувальна база та нова східна трибуна клубного стадіону «Кривбасу» у Кривому Розі. Зміни, які вже відбулися на базі та стадіоні «Гірник», а також фото цих обʼєктів, були показані у 8 серії проєкту про жіночий футбол #ФУТБОЛІСТКА віцепрезидентом клубу Артемом Гагаріним під час спеціальної екскурсії клубною Академією та ареною для гравчинь ЖФК «Кривбас».

Артем Гагарін розказав, як саме буде оновлюватися інфраструктура:

«Розпочнеться будівництво у Кривому Розі сучасної 3-поверхової бази, де команди матимуть змогу поселитись та жити. Також тут буде великий медичний центр, СПА-центр, інші зручності. Буде зроблено усе, щоб комфортно жила та тренувалась і основна команда «Кривбасу», і U-19». «Може й для дівчат місце залишиться», - жартує віцепрезидент.

«Ті плани, які призупинив путін у розвитку футболу, спорту у Кривому Розі, обов’язково будуть втілені у життя. Все повернеться на свої місця. Але після нашої перемоги. Перемоги України», - наголошує Артем Гагарін.

Відзначимо, що до початку повномасштабного вторгнення ФК «Кривбас» мав певні плани з чіткими датами їх виконання. У другій половині 2021 року було розпочато реконструкцію східної трибуни клубного стадіону «Гірник». Але її будівництво було «заморожено» після початку війни.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru