"Янг Бойз" - "Кривбас": 10 липня о 19:00

"Янг Бойз" - "Кривбас": 10 липня о 19:00}

Третім суперником «Кривбасу» на літніх зборах стане один з найуспішніших швейцарських клубів - «Янг Бойз», який засновано ще у далекому 1898 році. Це діючий чемпіон своєї країни, а всього вигравав титул 17 разів. Національний Кубок нашому прийдешньому супернику підкорювався 8 разів. Найвище досягнення у єврокубках: півфінал Кубку європейських чемпіонів (1958\99).

«Янг Бойз» вигравав чемпіонат Швейцарії в шести з семи останніх сезонів. У минулому сезоні зупинився на стадії 1\16 фіналу Лігі Європи, де за сумою двох поєдинків поступився «Спортінгу» (1:3, 1:1). У поточне міжсезоння опонент встиг провести чотири спаринги: «Тун» - 0:2, «Брайтенрайн» - 2:1, «Ксамакс» усі - Швейцарія - 4:0, «Вестерло» Бельгія - 0:1. Головний тренер команди – 47-річний місцевий спеціаліст Рафаель Віккі, експівзахисник збірної Швейцарії.

Середній вік команди – 23,6 роки. Вартість команди – 60,88 мільйонів євро. У здобутку клубу 27 трофеїв за126 років виступів. Кольори «Янг Бойз», як і «Кривбасу», захищають чимало африканських легіонерів: це гравці з ДР Конго, Гамбії, Гвінеї, Сенегалу, Алжиру, Замбії.

Спаринг «Янг Бойз» - «Кривбас» відбудеться у Швейцарії в містечку Золотурн. Криворіжці готуються до контрольного матчу у дворазовому режимі в словенському Брежице. Після занять червоно-білі відновлюють сили у тренажерному залі та басейні.

Літні УТЗ 2024. Контрольний матч №3.

«Янг Бойз» (Берн, Швейцарія) - «Кривбас» (Кривий Ріг, Україна).

9 липня 2024, середа. Золотурн, Швейцарія. Стадіон «Золотурн». 19:00 (за київським часом; 18:00 - за місцевим).

За подіями завтрашньої гри ви зможете слідкувати наживо на офіційному Ютуб-каналі ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru