"Янг Бойз" - "Кривбас" 2:2

"Янг Бойз" - "Кривбас" 2:2}

Другий спаринг на словенських зборах «Кривбас» проводив проти чемпіона Швейцарії, титулованого «Янг Бойз». Поєдинок відбувся у швейцарському містечку Золотурн.

Старт матчу краще вдався криворіжцям, які забили першими. Після помилки захисту суперників та пресингу цим сповна скористався Вакулко, до якого відскочив мʼяч. Удар буквально з пʼяти метрів – 0:1. Але, на жаль, «Янг Бойз» доволі швидко відігрався. Лаупер встиг першим на добиванні після удару з гострого кута та сейву Маханькова. Червоно-білі не встигли винести мʼяча якнайдалі, і Сандро розстріляв ворота – 1:1.

«Янг Бойз» на правах господарів заволодів ініціативою, але «Кривбас» і не думав відсиджуватись в обороні. Непогані моменти, аби забити вдруге, згаяли Кузик, Дібанго і Прінс. Натомість досвідчений опонент в середині тайму вперше в матчі вийшов вперед. Аджам ефектно пройшов декількох суперників на шляху до воріт та пробив повз Маханькова – 2:1.

До кінця тайму пішла рівна гра з обопільними шансами на успіх. Наша команда ні в чому не поступалась іменитому опоненту. Але на перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь господарів. Другий тайи активніше розпочали швейцарці, і двічі Хома, який змінив Маханькова, реально виручив після важких ударів суперників. Натомість ми провели декілька своїх хороших атак. Після однієї з таких По класно накрутив двох опонентів, але не влучив у ближній кут.

Але на 72 хвилині криворіжцям таки вдалось зрівняти рахунок. Пройшла швидка контратака: Твердохліб вивів Кожушка тет-а-тет з воротарем – Олег технічно пробив у дальній кут – 2:2. До кінця гри активніше попереду виглядав «Янг Бойз», але голів ми сьогодні більше не побачили. 2:2 – бойова нічия.

10 липня 2024 року. Контрольний матч №3. Золотурн, Швейцарія. Стадіон «Золотурн». 19:00 (за київським часом). 708 глядачів. +25 градусів.

«Янг Бойз» (Берн, Швейцарія) - «Кривбас» (Кривий Ріг, Україна) 2:2 (2:1)

Голи: Юрій Вакулко, 5 (0:1). Сандро Лаупер, 8 (1:1). Жауен Аджам, 25 (2:1). Олег Кожушко (Єгор Твердохліб), 72 (2:2).

«Янг Бойз» (Берн) (1 тайм): Давід фон Балльмоос, Жауен Аджам, Анель Хусіч, Філіп Угрініч, Седрік Іттен, Мешак Еліа, Шейк Ніассе, Левін Блюм, Сандро Лаупер, Тангі Зукру, Жоель Монтейру.

«Янг Бойз» (Берн) (2 тайм): Марвін Келлер, Закері Атекаме, Садін Црновшанін, Мігель Чайва, Ноа Перссон, Лукаш Лакоми, Донат Рруднані, Кастріот Імері, Ебріма Коллі, Сільвер Ганвула, Тео Гойяр.

Запасний: Матс Сілер.

Головний тренер: Рафаель Віккі.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Володимир Маханьков (Богдан Хома, 46) - Рафаель Бандейра (Андрій Понєдєльнік, 46), Бакарі Конате (Олександр Драмбаєв, 46), Ігор Снурніцин (Дмитро Семенов, 58), Іван Дібанго - Джихад Бізімана (Клім Приходько, 65), Денис Кузик (Даніель Соса, 46), Максим Луньов (Єгор Твердохліб, 46; Хрвоє Іліч, 78), Юрій Вакулко (новачок, 65), Дмитро Хомченовський (к) (Жан По, 46) - Прінс Аду (Олег Кожушко, 58).

Запасні: Володимир Вілівальд, Максим Задерака, Оче Очовечі.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru