Ярослав Гопкало: Щасливий, що мій гол допоміг команді здобути першу перемогу

Ярослав Гопкало: Щасливий, що мій гол допоміг команді здобути першу перемогу}

Після матчу 3 туру юнацького чемпіонату України U-19 УПЛ «Кривбас» U-19 – «Львів» U-19 (1:0) гру прокоментували старший тренер червоно-білих Віталій Косовський та півзахисник, автор переможного голу Ярослав Гопкало.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Ми виграли, і це дуже було важливо сьогодні, тому що після двох турів у нас було усього одне очко. Розмовляли з командою про це, дивились у таблицю й нам це не дуже подобалось. Але, все одно ми ж говоримо нашим футболістам, що перш за все, це футбол – гра. І це розуміння того, якщо вони будуть виконувати ті задачі, про які ми говоримо, то буде відповідний результат.

Сьогодні була тяжка гра, напевно мали перевагу в окремих епізодах й суперник мав моменти, але все-таки вдача була на нашому боці й ми реалізували свій шанс: забили гол й виграли такий важливий матч. Важлива, тому що, це психологія, ви самі розумієте, більшість гравців - юнаки, вони молоді, думають трошки інакше. Тому я вітаю всіх, вони молодці, проявили характер, дали бій.

Ми задоволені сьогоднішнім результатом. Футболістам треба розуміти: навіть, якщо на полі є помилки, треба грати до кінця, незважаючи на різні проблеми. Ми відсьогодні вже починаємо підготовку до гри з «Вересом», треба переключатись з цієї перемоги й думати про іншого суперника.

Ярослав Гопкало, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Це була перша «домашня гра» у чемпіонаті, на стадіоні імені Баннікова. Тут дуже хороше поле. Гра сьогодні була складна. «Львів» - дуже хороший колектив, згуртована команда й гра давалась нам доволі тяжко, але ми витримали, вистояли й на 75 хвилині нам вдалось забити свій м'яч.

Після забитого голу відчув тільки найкращі емоції. Женя Ніколашин подав зі стандарту, м'яч зрикошетив й мені вдалось забити. Я щасливий, що приніс команді першу перемогу. Тренер в роздягальні відразу повідомив, вже треба забувати цей результат й думати про гру із «Вересом». Треба готуватись до цього матчу ментально. У неділю буде тренування, а потім один вихідний, а вже згодом будемо продовжувати готуватись до гри з «Вересом».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru