Ярослав Квасов: Підняли собі та команді настрій

Ярослав Квасов: Підняли собі та команді настрій}

Футболісти криворізького «Кривбасу» поспілкувалися із журналістами після домашньої перемоги у контрольному матчі на літньому навчально-тренувальному зборі над кременчуцьким «Кременем» - 3:0.

Ярослав Квасов, нападник ФК «Кривбас», автор хет-трику:

- Це була перша гра на зборах, коли більшість хлопців зіграли 90 хвилин, - це велике навантаження для усіх. Ми повністю контролювали матч, забили три голи, хоча могли й більше. Грали у спеку: у таку погоду команда рухалася доволі непогано.

Тренер просив вже з початком матчу притискати суперника к воротам, та постаратися забити швидкий гол. Ми намагалися забити кілька голів до перерви, аби вирішити долю гри заздалегідь. Хет-трик? Так, вже забивав раніше таку кількість голів у одному матчі, у чемпіонатах інших країн.

Головне, що виграли вперше на зборах, піднявши собі та команді настрій.

Іван Семеніхін, захисник ФК «Кривбас»:

- Адаптація у новому клубі проходить добре, колектив прийняв новачків. Як почуваю себе на позиції центрбека? В усіх клубах принципи оборони майже однакові. Але у когось є свої нюанси у плані вибору позиції при передачах, стандартах.

У «Кривбасі» почуваю себе комфортно, намагаюся зрозуміти, що хочуть від мене тренери. Щодо матчу, то йдуть збори, й сьогодні була гра на фоні навантажень. Перший тайм хлопці витримали здорово, у другому таймі трохи підсіли, зробили кілька замін. В принципі виглядали непогано.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru