Ярослав Шевченко: Перебороли себе та зробили результат

Ярослав Шевченко: Перебороли себе та зробили результат}

Коментарі після матчу 23 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Ворскла» U-19 - 2:1. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Було дуже спекотно і на перших хвилинах ми не дуже добре увійшли у гру. Були моменти у команди суперника, коли вони могли нам забити. Після цього ми забили перший гол і у другому таймі була дуже цікава кінцівка. Задоволений, що виграли на останніх секундах. Було враження, такі емоції, ніби виграли Лігу Чемпіонів. Хлопці проявили характер. Було дуже емоційно, тому я їх привітав із цим результатом. В таких матчах дуже важливо забивати на останніх секундах. «Ворскла» U-19 - хороша команда, мені дуже сподобалась. Було тяжко з ними грати.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра сьогодні була не найкраща з нашого боку. Ми показали не дуже гарний футбол. Але є результат і це нас радує. Гра показала, що нам ще треба працювати і кожному треба задуматись над грою. Є куди рости, куди додавати. Щодо мого голу: був стандарт, м’яч вибили зі штрафної. Я залишився у штрафному майданчику – бачив, що м’яч пішов у фланг і чекав ще одну подачу. І дочекався – Арсеній Кілєвий зробив точну передачу, яка мені прямісінько на голову і прилетіла. І я забив. Був дуже радий.

Ярослав Шевченко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була дуже важкою. Перша гра при такій спекотній погоді. З перших хвилин у нас щось не виходило, але ми перебороли себе та зробили результат у цьому матчі. Забив гол на останній хвилині. Була подача з кутового. Мулик підібрав м’яча і зробив подачу на мене. Цю передачу заблокували, але м’яч відлетів до мене та я у дотик вгатив щосили у дев’ятку. Дуже класні емоції, дуже радий цьому.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru