Ярослав Вишняк: "Кривбас" став сильніший в плані командної гри

Ярослав Вишняк: "Кривбас" став сильніший в плані командної гри}

Головний тренер ковалівського «Колосу» Ярослав Вишняк підвів підсумки матчу проти криворізького «Кривбасу» - 0:1 у 16 турі УПЛ на пресконференції.

- На мій погляд, вийшла цікава гра, не дивлячись на те, що було забито тільки один мʼяч. Команди створили достатньо гольових моментів, щоб вважалось, що гра сподобалась глядачам. Щодо підсумків, то ми незадоволені результатом. В цілому почалось друге коло і ми тільки входимо в сезон. У наступних матчах будемо виглядати впевненіше та будемо здобувати очки.

- Як прокоментуєте інформацію, яка зʼявилась у ЗМІ щодо того, що у президента «Колосу» громадянство країни-гною?

- Висловлю свою думку... Але це сказав хтось, а відповідати мені… Я не знаю, що мала на увазі людина, яка виставляла ці фото. Особисто я зі своєю родиною за кордон з початку війни не виїжджав. Наш президент постійно тут та допомагає ЗСУ. Сьогодні він також був на грі. Тому на такі питання відповідати навіть образливо. Є різна інформація. Треба вміти дозувати та фільтрувати різного роду інформацію.

- Чи задоволені ви підготовкою «Колосу» до сезону?

- Так, задоволений. Працювали у хороших умовах. З кожним туром ми будемо виглядати все краще.

- Кого би сьогодні виділили у складі суперника – «Кривбасу»?

- У вас є головний тренер з досвідом. Тому «Кривбас» став сильніший в плані командної гри, видно, до чого команда прагне. «Кривбас» сильний колективом. Бажаю тільки успіхів вашому клубу надалі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru