Ярослав Вишняк: "Кривбас" заслужено переміг, вітаю суперника

Ярослав Вишняк: "Кривбас" заслужено переміг, вітаю суперника}

Головний тренер ковалівського «Колосу» Ярослав Вишняк розповів про гру з криворізьким «Кривбасом» - 0:3 у 6 турі УПЛ на післяматчевій пресконференції.

- По-перше, хочеться вибачитись перед вболівальниками за той результат, який сьогодні маємо. Скажімо так, це заслужений результат. Вітаю «Кривбас» з перемогою, він заслужено переміг. Суперник навʼязав нам свою гру, зручну для них. А ми не виконали те, що планували.

- Гра починається за рахунку 0:0. Коли ви зрозуміли, що щось пішло не за планом?

- Ми з перших хвилин почали грати через середину поля, а «Кривбас» діяв через швидкі переходи з оборони в атаку. Акцентували увагу на тому, що треба задіювати фланги, грати через діагональні передачі. Ми допускали помилки в центрі поля, створюючи умови для суперника перехоплювати мʼячі і вибігати в контратаки.

Як приклад, момент на другій хвилини, коли Бурда обрізався, а гравці «Кривбасу» у середній зоні вже чекали на цей мʼяч. Добре, що все закінчилось лише кутовим. Сьогодні «Кривбас» вказав нам на наші недоліки, якщо ми хочемо боротись за місця у верхній частині таблиці.

У нас сьогодні була відсутня ігрова дисципліна, ми програвали багато єдиноборств. Повʼязую це з цим, що ми недооцінили суперника і хотіли його обіграти, не докладаючи максимум зусиль. Склалось таке враження з перших хвилин. Думаю, цей урок ми засвоїмо та додамо у ігровій дисципліні.

Ця поразка дасть можливість передивитись ставлення до гри, як мене, так і футболістів. Ми повинні зробити правильні висновки і поразка піде нам на користь. Попереду три вихідних, треба все проаналізувати. 9 вересня плануємо контрольний матч проти «Зорі», а далі вже будемо готуватись до двох поспіль виїзних поєдинків.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru