"Яруд" - "Кривбас" 0:2

"Яруд" - "Кривбас" 0:2}

У 19 турі групи Б Другої ліги криворізький «Кривбас» зустрічався у Маріуполі з місцевим «Ярудом». Наша команда прибула на гру у суботу, встигнувши провести передматчеве тренування на стадіоні «Західний», та трохи звикнути до зеленого газону.

Тренерський штаб вирішив жодним чином не змінювати переможний склад тріумфального поєдинку проти «Таврії». Вже у дебюті обрізка суперника на своїй половині поля призвела до швидкої контратаки: Збунь з правого флангу віддавав низом на Чернія, якого у останній момент випередив захисник. «Кривбас» заволодів ініціативою, розхитуючи захисні редути господарів.

На 13 хвилині після однієї з контратак було гаряче вже біля наших воріт. Флангова передача у карний майданчик знайшла Мочевінського, який несподівано виринув з-за спини Заїменка, й пробивав у ближній кут, але, на щастя, неточно. Криворіжці відповіли після перспективного, але невлучного пострілу метрів із 23 Маліновського – трішки вище ближньої дев’ятки.

Ближче до середини тайму гра вирівнялася, було багато боротьби, в якій «Яруд» намагався не поступатись. На 31 хвилині позиційна атака гостей завершилася ударом Ременюка низом, але Карнаух з другої спроби забрав м’яча. З плином часу криворіжці знову заволоділи перевагою, й зуміли втілити її у такий потрібний до перерви гол!

П’ятов на 39 хвилині навісив з кута поля, маріупольці вибили сферу трохи подалі, але тут-як-тут був Ременюк, прийнявши м’яча, та сильно й точно пробивши у ближній кут – 0:1! Свій рідкий шанс, аби забити у першій половині гри, «Яруд» все ж таки отримав. Булгакову дали можливість пробити з меж штрафного – поруч зі стійкою.

Другий тайм розпочався із атак «Кривбасу». Найнебезпечніший у дебюті момент не використав Збунь, коли після подачі зліва він пробивав із другого поверху, перебуваючи в обіймах опонента, але трохи неточно. Гості заробляли чимало кутових, але захисники частіше були першими на м’ячі.

Але все ж таки наполегливість наших хлопців принесла свої плоди на 65 хвилині. П’ятов здорово виконав черговий корнер на ближню штангу, звідкіля капітан Заїменко з другого поверху пробив влучно, без шансів для Карнауха – 0:2. Подвоївши рахунок, «Кривбас» й не думав утримувати результат, продовжуючи насідати на ворота суперника.

Так, після навісу Збуня з правого флангу Квасов, який тільки-но вийшов на заміну, підрізав м’яча головою у ворота, але влучив у поперечину. «Яруд» у ці хвилини грав виключно від оборони, практично не загрожуючи воротам Льопки.

Криворіжці спокійно довели гру до логічного завершення (хоча могли забивати ще після супермоменту Горвата і напівшансів Чернія, а також Берка), й повернулися на другу сходинку, знову випереджаючи «Металург», і, до того ж, маючи гру в запасі.

25 квітня 2021 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 19 тур. Маріуполь, Донецька область. Стадіон «Західний». 14:00. 300 глядачів. +10 градусів. Поле - 4.

«Яруд» (Маріуполь, Донецька обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:2 (0:1)

Арбітр: Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя).

Асистенти арбітра: Володимир Алавук (Київ), Олександр Худяков (Запоріжжя).

Четвертий арбітр: Олександр Ченгар (Маріуполь).

Спостерігач арбітражу: Вадим Тендера (Київ).

Голи: Андрій Ременюк, 40 (0:1). Володимир Заїменко (Олександр П’ятов, кутовий), 65 (0:2).

«Яруд» (Маріуполь): 98. Олег Карнаух, 18. Данило Бібік, 22. Кирило Лисенко, 23. Владислав Таранда, 33. Максим Товстий (24. Микита Асєєв, 69), 17. Кирило Матвєєв, 4. Владислав Тишинінов (20. Давид Поліщук, 77), 5. Єгор Булгаков, 10. Гліб Літюк (21. Владислав Левянков, 77), 9. Іван Мочевінський (к), 7. Єгор Корицький.

Запасні: 12. Олег Гончаренко, 3. Олександр Маймула, 8. Артем Щербак, 16. Владислав Бойко.

Головний тренер: Олег Краснопьоров.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка – 17. Назар Маліновський, 3. Володимир Заїменко (к), 20. Дмитро Фатєєв, 19. Ігор Коцюмака (89. Андрій Дедяєв, 87) – 2. В’ячеслав Рябов, 77. Олексій Збунь (18. Олександр Горват, 76), 8. Ігор Яровой, 5. Олександр П’ятов (10. Артур Карноза, 81), 23. Андрій Ременюк (11. Віктор Берко, 81) – 88. Костянтин Черній (27. Ярослав Квасов, 71).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 12. Богдан Сокол, 21. Іван Козак.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Владислав Таранда, 38. Кирило Лисенко, 47.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru