Єгор Твердохліб: Хочу допомогти "Кривбасу" пробитись в єврокубки

Єгор Твердохліб: Хочу допомогти "Кривбасу" пробитись в єврокубки}

Новачок криворізького «Кривбасу», півзахисник Єгор Твердохліб поспілкувався з Інтернет-виданням SportMarket Review. Твердохліб, брат якого воює у складі 95 ОДШБр, розповів журналістам про розвиток особистого бренду та чого він хоче досягти у карʼєрі.

- Ти активно ведеш свої соцмережі, це похвально, багато хто з українських гравців цим не займається, для чого тобі це?

- По-перше, я цим займаюсь, тому що мені це подобається, я отримую задоволення від цього. По-друге, вважаю, що в сучасному світі для спортсменів важливо вести свої соціальні мережі, це може допомогти у майбутньому. Мені в цьому допомагає компанія, з якою я співпрацюю та якій повністю довіряю всі питання, повʼязані з карʼєрою та особистим брендом.

- Ти робив збір для свого брата, досить креативно було запропонувати зіграти з тобою у футбол, скажи це перший збір для тебе?

- Я вже робив один збір в якому розігрував свою футболку, особисті футбольні щитки та шалик ФК «Минай». Тоді зміг зібрати близько 150 тисяч для придбання приладу нічного бачення.
Збори стали йти важче, тому і прийшла така ідея, щоб закрити швидше. І у нас з командою це досить непогано вийшло, вдалось зібрати за тиждень більше 200 тисяч для придбання автівки. Я дуже вдячний всім, хто допоміг мені у організації цього збору.

- Як ти думаєш, особистий бренд для футболіста з України може існувати без врахування війни і ситуації в країні?

- Ні, не може. Іноді не по собі коли виставляю пости, враховуючи те, що наші захисники в цей час знаходяться в окопах, а ти виставляєш фото чи відео з відпочинку чи з футболу. Але я дуже вдячний кожному, хто зараз захищає нашу землю від цих орків і дає можливість таким як я, займатись улюбленою справою і допомагати чим зможу.

- Як думаєш на якому етапі розвитку твій особистий бренд? Де буде точка успіху?

- Розвитку не має кінця, тому 100% все в процесі. Але зараз я сконцентрований на розвитку саме професійному, як ви кажете, бренду. А особистий бренд, відходить на другий план.

- Якою людиною і футболістом
ти бачиш себе через 5 років?

- Перше і найголовніше, я бачу себе у мирній, квітучій Україні, країні яка розвивається в усіх напрямках, де немає місця окупантам і війні. З професійної сторони хочу виступати разом з новою командою у єврокубках. В медійному плані, хочеться розвивати свій особистий бренд, щоб мати можливість доносити юним футболістам правильні думки і показувати приклад, а також більше допомагати брату і ЗСУ.

- Останнє питання, який колір тобі більше подобається синій чи червоний?

- Червоний. Він мені більше личить до очей.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг за матеріалами SportMarket Review

Теги

Зроблено в Oranges Guru