Євген Банада: Усі задоволені, що нарешті зіграємо вдома, у Кривому Розі

Євген Банада: Усі задоволені, що нарешті зіграємо вдома, у Кривому Розі}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Євген Банада розповів про підготовку до матчу 14 туру VBET Ліги проти харківського «Металіста 1925».

- Євгене, які особливості підготовки «Кривбасу» до прийдешнього матчу?

- Чесно кажучи, підготовка проходить у звичайному режимі. Розуміємо, що на нас очікує серйозний матч. У суперника хороша команда з якісними футболістами у складі. Певен, гра буде цікавою. Ніколи раніше не грав проти цього суперника у попередніх клубах, тому це може бути мій дебют проти них.

- Як команда відреагувала на новину, що нарешті у цьому сезоні зможе зіграти вдома?

- Це була приємна несподіванка. Усі в команді дуже задоволені, що Кривому Рогу нарешті дозволили прийняти матч. Кривий Ріг - рідне місто нашого клубу, тому очікуємо з нетерпінням можливості вийти на газон стадіону «Гірник». Дякуємо за це нашим ЗСУ.

- У двох попередніх матчах «Кривбас» обіграв «Ворсклу» та «Металіст» - амбітних суперників з верхньої частини таблиці. Про що це говорить? 

- Це говорить про те, що потрібно виходити так на кожний матч УПЛ. Виходити з бажанням лише вигравати та рухатись вперед. Так, суперники були непрості, але, бачите, нам до снаги грати та перемагати такі команди. Тому, впевнений, у нас все буде добре. Треба продовжувати набирати очки по максимуму у кожному матчі, й покращувати наше турнірне становище.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru