Євген Ніколашин: За півроку виріс у професійному плані

Євген Ніколашин: За півроку виріс у професійному плані}

Після виходу криворізького ФК «Кривбас» із відпустки одразу сім гравців червоно-білих, які останні півроку виступали в оренді у інших клубах, прибули у розташування команди на перший збір. Четверо з них розповіли нам як провели цей час поза Кривим Рогом та з яким настроєм розпочали підготовку до другої частини сезону.

Євген Ніколашин, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Оренда у «Любомирі» (Друга ліга, група А) пройшла супер, я отримав багато безцінного досвіду. Мені тільки 18, й здорово, що «Кривбас» дав можливість пограти на професійному рівні. Вважаю, за ці півроку зарекомендував себе добре. Тренер довіряв, випускав у стартовому складі. Наразі повернувся у «Кривбас», готовий допомагати своєму рідному клубу.

Мій перший гол у професійній кар’єрі? Емоції просто переповнювали, так як я довго чекав цієї події. Міг забивати ще раніше, але десь не вистачало досвіду в завершенні. Дякую усім за підтримку, привітання. Перш за все, батькам. Вважаю, що виріс у професійному плані, адже швидко перейшов з юнацького футболу до дорослого. Давно не бачився із хлопцями у «Кривбасі», тому, звісно, скучив, й нам є про що поспілкуватися та попрацюємо разом.

Гліб Попчук, захисник ФК «Кривбас»:

- Плідно провів півріччя, постійно грав у основному складі «Кристалу» (Друга ліга, група Б), отримав багато ігрової практики, й, вважаю, за цей час виріс як футболіст. Щасливий, що повернувся до рідного міста, рідної команди. Різниця між «Кривбасом» та «Кристалом» дійсно дуже велика не тільки в стилі гри, а й класі. Будемо працювати.

Іван Козак, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Все добре, керівництво відправило мене до «Кристалу» для ігрової практики. Отримав досвід, ігровий час, забив два голи. Це півріччя пройшло для мене успішно. Так, рівень Другої ліги нижчий за Першу, але, те, що постійно грав, пішло мені на руку, я виріс як футболіст.

На збори настрій бойовий. Буду тренуватися та доводити, що я чогось вартий. Буду намагатися зачепитися за свій шанс у «Кривбасі». У «Кристалі» грали разом із Глібом. Дійсно, удвох краще, легше адаптуватися, ми швидко влилися у новий колектив.

Максим Пирогов, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Поїхав в оренду у молдовський «Сфинтул Георге», пройшов перегляд, й залишився. Потроху влився у новий колектив, але після трьох матчів отримав травму. Багато матчів пропустив, тому зіграв вже потім тільки в кінці чемпіонату після відновлення. Головне для мене було отримувати практику, аби потім повернутися у «Кривбас», щоб доводити свій рівень. Настрій наразі чудовий, радий усіх бачити, дуже скучив за колективом. Будемо працювати та доводити.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru