Юрій Максимов: Гра з "Кривбасом" була нічийною

Юрій Максимов: Гра з "Кривбасом" була нічийною}

Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов прокоментував домашній матч проти криворізького «Кривбасу» - 1:0 в 27 турі УПЛ на пресконференції.

- Команда показала, що поважає свого тренера. Як думаєте, ваші слова про можливу відставку зіграли сьогодні вирішальну роль?

- Кожен тренер працює на результат. А якщо нема результату, треба щось вирішувати… Мої слова їх десь зачепили, тому вони десь задумались та перемогли сьогодні. Команда вміє грати у футбол. Ми вже зробили достатньо «подарунків» суперникам: десь недотерпіли і так далі. Цього разу взяли три очки.

В цілому гра була нічийна. Але наша команда все одно прогресує. Сьогодні в старті вийшов Гаджиєв. Я йому сказав, що проти тебе буде грати Дібанго, фізично дуже сильний футболіст. Але він впорався, забив переможний гол.

- «Дніпро-1» був активнішим за «Кривбас», але в другому таймі віддав ініціативу. Чому так сталось?

- Коли ти ведеш з рахунком 1:0, хочеться, щоб гра скоріше закінчилась. Тому десь зіграли на втримання рахунку, боялись пропустити.

- Саме ця перемога може серйозно допомогти команді у турнірному плані, адже конкуренти зіграли внічию...

- Зараз з команди пішло багато гравців, не захотіли повертатись легіонери. Після ракетної атаки пішли і молоді бразильці, на яких ми розраховували. До того ж, перейшли в інші команди Каплієнко, Кравець. Через трансферний бан не могли нікого підписати. Тільки Очеретька взяли в оренду, і він дуже добре нам допомагає. Команда повинна прогресувати: слабкіший пішов, сильніший прийшов, тільки тоді ми будемо рухатись вперед. Що далі буде - важко сказати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru