Юрій Вакулко: Хочу виступати вдома і радувати вболівальників

Юрій Вакулко: Хочу виступати вдома і радувати вболівальників}

Сьомий літній новачок криворізького «Кривбасу», півзахисник Юрій Вакулко дав перший офіційний коментар в якості гравця червоно-білих.

Про перехід у «Кривбас» і перші враження від команди

- Мій менеджер написав мені за «Кривбас». Потім були дзвінки від Юрія Миколайовича Вернидуба та Володимира Володимировича Баєнка. Ми поспілкувалися близько півгодини, я кілька днів все добре обмірковував - і вирішив, що це дуже хороший варіант для продовження кар’єри.

Перші емоції після переїзду до Кривого Рогу добрі. Була важка дорога, але я дуже радий бути тут, ставши частиною такої великої команди. З моменту приїзду одразу почав тренуватися з червоно-білими.

Про своїх теперішніх партнерів

- Раніше я перетинався зі Стецьковим, Кожушком, Луньовим. Ми вчилися в школі у Дніпрі, коли були в академії. А з Кліщуком разом грали в структурі «Дніпра». В Одесі наші домівки дуже близько - живемо майже поруч.

Про період гри в Латвії та повернення додому

- «Рига» завжди допомагала українцям. З перших днів війни я на матчі завжди виходив з прапором України - ні в кого не було жодних питань. Але потім прийшов новий тренер, який почав говорити дивні речі: мовляв, те, що я виходжу з прапором, відволікає мене від футболу, заважає концентруватися… Дуже радий повернутися до України, побачити батьків. За час війни я тут вперше - хочу виступати вдома і радувати вболівальників своєю грою.

Про Юрія Вернидуба

- Це дуже відомий український тренер. Він має багато яскравих досягнень з «Зорею» та «Шерифом», його підопічні успішно грали в Лізі чемпіонів. Завжди сильно хотілося попрацювати з Вернидубом, тому що чув багато хороших слів про нього.

Про ігрову позицію

- Моя улюблена позиція - в центрі поля. Неважливо, «шестірка», «вісімка» чи «десятка» - усюди мені комфортно. Але за необхідністю можу вийти і на фланзі, а якщо треба - то і в захисті! (посміхається)

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru