Юрій Вернидуб: 1:1 - закономірний результат матчу

Юрій Вернидуб: 1:1 - закономірний результат матчу}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував виїзний матч 13 туру УПЛ проти житомирського «Полісся» - 1:1 у флеш-інтервʼю.

- Юрій Миколайович, наскільки справедливий сьогодні результат?

- Вважаю, і «Кривбас», і «Полісся» награли на одне очко. Були моменти як у однієї, так і у іншої команди. Команди тільки вийшли в УПЛ з Першої ліги, демонструють непоганий футбол та хочуть досягати більшого. Вони кинули виклик нашим грандам: «Динамо», «Шахтарю», «Дніпру-1».

- Здалось, що «Кривбас» краще виглядав у першому таймі, «Полісся» - у другому. З чим це повʼязуєте? 

- У першому таймі ми були кращі, а у другому провалили тільки стартові 15 хвилин: пропустили гол. Потім заспокоїлись та вирівняли гру. Моментів було обмаль біля обох воріт. Але бажання у моїх хлопців було, вони йшли вперед, демонстрували хороший футбол.

- Подвійна заміна у середині другого тайму. З чим вона повʼязана, що ви хотіли змінити?

- Хотів посилити центр поля, тому що почали програвати у цій зоні, десь «просідати». Вирішив змінити Дебелка та Іліча на «свіжих» гравців: вийшли Приходько і Татарков.

- Як ви себе почуваєте у ролі лідерів УПЛ?

- Це ж таке… Поки зіграно тільки 13 турів. Коли ми там будемо після закінчення чемпіонату, тоді можна буде про щось говорити. Ми дуже цього хочемо та боремось за це. Граємо від матчу до матчу. Я дуже вдячний ФК «Кривбас» та всім працівникам клубу, а не тільки своїм хлопцям, за те, що вони роблять усе, щоб команда виходила на матчі, грала, та набирала очки.

- Сьогодні на матчі був присутній головний тренер збірної України Сергій Ребров. Як ви вважаєте, хто з футболістів «Кривбасу» міг йому сподобатись?

- Сергій Станіславович тут був, він це і знає. Він краще вам відповість на це запитання.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru