Юрій Вернидуб: Бажаю перемоги та миру усім українцям у 2023 році

Юрій Вернидуб: Бажаю перемоги та миру усім українцям у 2023 році}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб розповів про вихід команди з відпустки.

- Усі хлопці скучили за роботою: як футболісти, так і тренерський штаб. Був час відпочити, близько 40 днів, тому усі набрались нових сил й готові працювати та готуватись до другого кола чемпіонату.

- Найкращий гравець першого кола Сарнавський зізнався, що із задоволенням віддав би свою нагороду нападникам «Кривбасу». Як це прокоментуєте?

- Нагорода знайшла свого героя. Так, розумію емоції Богдана. Але й він непогано провів перше коло. Дякуючи йому, ми багато матчів зіграли «на нуль». І в перемогах також його великий внесок. Нехай ця нагорода залишається у нього, тому що він її виграв у чесній боротьбі, набрав більше за усіх балів, з чим я його й вітаю.

Бажаю, щоб друге коло він зіграв ще краще. Ну а нашим нападникам бажаю, щоб за цю нагороду поборолись та виграли її вже вони після другого кола.

- Вперше Україна зустріла новий рік, перебуваючи у воєнному стані. Незважаючи на непрості умови, що би ви хотіли побажати команді, вболівальникам, усім українцям у 2023 році?

- Головне - перемога України. Це те, про мріє кожен українець. Тому побажаю усім нам, аби перемога прийшла як можна скоріше. Це буде найголовніша перемога для нашої країни, нашого спорту. Також бажаю усім нам миру та спокою, аби ми знову жили так як ми хочемо. Жити та отримувати задоволення від життя - це найголовніше для вільних українців. Тому ще раз: перемоги і миру.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru