Юрій Вернидуб: Боротьба за п’яте місце триває, буде дуже цікавий фініш

Юрій Вернидуб: Боротьба за п’яте місце триває, буде дуже цікавий фініш}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб на післяматчевій пресконференції розповів про виїзну перемогу над харківським «Металістом 1925» - 2:0.

- Юрію Миколайовичу, вітаємо з перемогою - важливою і дуже яскравою! Як вам сьогодні гра підопічних?

- Все нормально. Якщо виграли - значить, гра давалася. Перший тайм хоча й на 0:0 провели, але команда добре діяла, на мій погляд. Єдине - ми поспішали попереду в атаці. Не було гарної останньої передачі: кожен з наших футболістів намагався якнайшвидше доставити м’яч.

Зате у другій половині тільки вийшли - і на першій же хвилині забили перший м’яч. Потім вже грали з врахуванням, що перемагаємо 1:0. Був момент в кінці зустрічі, який мені дуже не сподобався: гравець суперника міг забивати, але не попав по наших воротах… Але після цього «Кривбас» одразу відреагував і подвоїв перевагу. Тож - перемога за нами.

Хочу привітати всіх вболівальників, палких фанатів криворізького клубу. Міцного здоров’я і нашої найскорішої Перемоги!

- Ви згадали про епізод, коли ми могли пропустити. Що не вдалося в тому моменті - можливо, мала місце розслабленість?

- Не буду це коментувати. Це внутрішні командні справи. Ми сядемо, спокійно переглянемо повтор, проаналізуємо і підкажемо, хто і де не дограв до кінця.

- У матчі з «Металістом 1925» Кораблін забив свій дебютний м’яч за «Кривбас»…

- Я його вітаю. Це хлопець із Запоріжжя, можна сказати, мій земляк. Найголовніше, щоб Кораблін не «полетів» дуже високо, а й далі ходив по грішній землі і працював ще більше. Думаю, у нього все є: дуже великий шанс набрати ще кращу спортивну форму і допомагати «Кривбасу».

- Як ви вважаєте, з «Дніпром-1» зіграти не в Ужгороді, а в Дніпрі було би важливіше для міста, вболівальників?

- Я вважаю, що так. Але це не від нас залежить. Є керівництво «Дніпра-1» - вони вирішують, де відбудеться матч. Єдине хочу додати. Як би не було - ми ще в грі. Залишився останній тур - і боротьба за п’яте місце триває: є ми, полтавська «Ворскла» і «Олександрія». Дуже цікавий фініш! Я хлопцям сказав: повинні догравати до кінця, а там життя розставить всіх по місцях.

- Сподіваємось, що «Шахтар» дасть бій з полтавчанами…

- Не хочу навіть на це сподіватися! (посміхається) А хочу, щоб ми зіграли свій матч, а в рівній боротьбі хай переможе той, хто більше заслуговує. Все може статися, але якщо ми робимо все так, як потрібно - Всевишній є, і він нам допоможе.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru