Юрій Вернидуб: Це дуже важливий успіх для "Кривбасу"

Юрій Вернидуб: Це дуже важливий успіх для "Кривбасу"}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував домашню перемогу над рівненським «Вересом» - 2:1 у 7 турі УПЛ.

- Хочу всіх привітати з перемогою нашого клубу, «Кривбасу». Я дуже радий за хлопців, які з самого початку дуже жваво почали, забили швидкий гол. Але потім чомусь перестали грати агресивно та пресингувати, дали можливість «Вересу» потихеньку переходити на нашу половину поля. Сподобався перехід суперника з оборони в атаку, який вони дуже якісно використовували.

Але мої хлопці не знітились, і у перерві почули наші настанови, що треба додати у інтенсивності гри, щоб проходити захист «Вересу», який вміє захищатись. Практично вся команда сідає на свою половину і важко потім знайти шанси, аби забити. Але наша команда – молодці, знайшли свої можливості, аби відзначитись та виграти.

Для нас цей успіх дуже важливий. Попереду – щільний графік та сильні суперники: «Ворскла», «Чорноморець» у Кубку Україниі, «Рух». Часу для відпочинку немає. Треба скоріше забувати про цю перемогу, відновлюватись та готуватись до наступних матчів. Ще рад дякую хлопцям і тим, хто підтримував команду.

- Усі переживають, що там з Ілічем, автором переможного голу, адже одразу після забитого мʼяча він попросив заміну…

- Все нормально. Десь судома звела мʼяз, нічого страшного, відновиться. Та будемо рухатись далі.

- Після забитого голу «Кривбас» трохи підсів. Чи правильно наша команда грала тактично у ці хвилини? 

- Ми забили швидкий гол, потім підлаштувались під стиль гри суперника, чого я і боявся. Але ми були до цього готові, ми розібрали гру «Вересу», передивились останні їх матчі. Так, забили, та почали грати так, як треба було супернику. І у них почали зʼявлятись моменти. Можливо, тому і пропустили. Мʼяч потрапив у руку Задераки.

Арбітр побачила за допомогою VAR, що порушення було у межах штрафного, і це нормально. Радує те, що ми вийшли у другому таймі та заграли по-іншому. Здавалось, «Верес» тягне нас до нічиєї, та може навіть забити на контратаці, але ми вирвали перемогу. Радий за хлопців, які вийшли на заміну: за Татаркова, Приходька, Татаркова, Кузика. Вони в обоймі.

Вийшли та допомогли. Сказав хлопцям: та атмосфера, яка є всередині команді, мене дуже тішить. Не тільки ті, хто грає на полі, а й запасні, відчуваю у них енергію, і вони можуть вийти у будь-яку хвилину та підставити своє плече.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru