Юрій Вернидуб: Цей чемпіонат особливий, і так буде завжди

Юрій Вернидуб: Цей чемпіонат особливий, і так буде завжди}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб на післяматчевій прес-конференції прокоментував нічию у 3 турі VBET Ліги проти ФК «Львів» - 0:0.

- Важко щось коментувати. Вважаю, якщо були б глядачі, гра б їм не сподобалась. Гри як такової не було, було багато боротьби. Коли жодна з команд не може звʼязати дві-три передачі – це важко. Цей чемпіонат особливий, і так буде завжди. Думаю, туру так до сьомого усі матчі будуть такими.

«Динамо», «Ворскла». Що й казати, коли такі клуби на старті програли вже по декілька матчів. По грі: ми заробили перше очко, за що хочу подякувати своїй команді. Мої хлопці проявили характер. Це саме стосується і «Львову». Зараз буде багато подібних матчів, адже, давайте будемо чесними, чемпіонат трошки просів. Й він не міг не просісти. Граємо у такий час, коли в країні війна.

Я дуже хотів, аби команда сьогодні зіграла класно, адже є заради чого грати, заради кого. Але… Пʼять наших фанатів, які вже не з нами, на жаль. Вони поклали свою душу та серце, аби ми на сьогоднішній день проводили ці матчі.

- Станом на зараз «Кривбас» - єдина команда УПЛ, яка ще не забивала…

- Маючи таких трьох непоганих форвардів як Хобленко, Устименко, Дебелко… Бачите, десь трохи не вистачає майстерності, наполегливості з їхнього боку, щоб забити цей перший гол. Будемо працювати й обовʼязково будемо забивати. Потрібне терпіння й праця. Все буде у нас добре.

- Питання по складу. Сьогодні було декілька змін у порівнянні з матчем із «Шахтарем»…

- По-перше, пропускав гру через вилучення Татарков. У Опанасенка – спазм мʼязів. Так, були зміни, кожен тренер щось змінює. Адже програли два матчі по 0:1. Так, помилялась уся команда, й дещо воротар. Тому Сарнавському дав десь перепочити. Дали можливість зіграти Кліщуку. Він теж досвідчений воротар.

- Які претензії до Волошина?

- Немає претензій (посміхається). Мені дуже подобається цей гравець. Але, не забувайте, йому тільки 19 років, й він грає в УПЛ третій матч. Він повинен вирости у класного футболіста. Розраховую на це й радий, що він знаходиться у нас.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru