Юрій Вернидуб: Чи може проєкт "Кривбасу" дорости до чемпіонства? Сто відсотків

Юрій Вернидуб: Чи може проєкт "Кривбасу" дорости до чемпіонства? Сто відсотків}

Головний тренер «Кривбасу» Юрій Вернидуб зустрівся у Кривому Розі з журналістом, відомим блогером, автором Ютуб-проєкту БОМБАРДИР Романом Бебехом. Офіційний партнер ФК «Кривбас» беттінгова компанія Favbet на прохання «Кривбасу» передала авто, якого потребують працівники клубу та футбольні ультрас, які наразі захищають Україну на фронті. Загалом компанія Favbet передала ЗСУ вже понад 100 автівок.

Бебех разом з Юрієм Вернидубом передали ключі від авто нашим захисникам. Слава Україні! Також Юрій Миколайович відповів на питання Романа – найактуальніші моменти бесіди до вашої уваги.

Хто найкращий президент у кар’єрі Вернидуба? 

- Костянтин Федорович Караманіц – топ-президент, з яким мені доводилося працювати. Ставлюсь до нього з повагою, як до лідера і людини. Я зустрічав обмаль президентів різних футбольних клубів, які стільки часу проводили разом з командою, у тому числі, на виїздах. Костянтин Федорович - це керівник, який вкладає кошти та розвиває команду, не дивлячись на усі проблеми під час повномасштабної війни.

Обіграти «Шахтар» - це було принципово 

- Перемагати хочеться завжди і це нормально для будь-якого клубу. А перемагати лідера, це ще й приємно, це піднімає твою самоповагу. Хоч в цьому році нам не вдалося це зробити, але це футбол і перемагає сильніший. «Шахтар» - така ж команда, як і «Кривбас» і немає жодних причин для особливого ставлення до цього клубу. Ми не пішли на поступки при переносі матчу, тому що є Регламент.

На кого з сучасних тренерів рівняється Вернидуб? 

- Мені завжди подобалося спостерігати за такими тренерами як Юрген Клопп, Хосеп Гвардіола. Вони - знакові тренери, які створюють великий футбол. Той же Карло Анчелотті, який побудував родину футбольного клубу «Реал». Також у сучасному футболі мені подобається спостерігати за стратегіями гри Юліана Нагельсманна. Він – молодий, амбітний, з новим поглядом.

Які плани у «Кривбасу»?

- Чи може наш проєкт дорости до чемпіонства? Сто процентів. Я розмовляв з Костянтином Караманцем не один раз. У нього серйозні цілі та амбіції. Дай Бог, щоб вони були реалізовані. У нас є все, щоб плідно працювати та досягати високих цілей: поля, база. Під час війни це все будувати - дорогого коштує.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг за матеріалами Ютуб-каналу СпортАрена

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru